Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ 8/4/2016 - ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.... ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ... ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙ Α ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

TΟ  ΧΡΟΝΙΚΟ  ΤΗΣ  ΜΑΧΗΣ  ΤΗΣ  ΕΛΔΥΚ: ΜΙΛΑΕΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑΡΧΗΣ 
Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Οι Τούρκοι, κατά την συνήθειά τους, δεν σεβάστηκαν τους ήρωες νεκρούς μας. Σε κάποιους έκοψαν τα κεφάλια και έβαλαν τις σωρούς τους πάνω στο δρόμο του Γερόλακκου και τις φωτογράφιζαν

ΗΡΩΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΝΕΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 2008!!! ΜΕ 190 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΕΜΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ: ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ!!!

Λύσσαξαν οι τουρκόψυχοι... Επίθεση στον Κεραμάρη που ζήτησε να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα μειονοτικοί δάσκαλοι!

Χωρίς να ρωτηθεί η Ορθόδοξη Εκκλησία, επέμβαση των Αλβανών σε ναό μας! 

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ: ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ! ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...

ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΦΟΒΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ “ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ” ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ! Έφαγαν δυο χρόνια φυλακή οι γενίτσαροι και μυαλό δεν βάζουν...

ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Τα γράφαμε πριν δυο εβδομάδες… 300 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΑΡΜΕΘ ΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΞΑΜΟΛΥΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ… ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ!


ΣΧΕΔΙΟ ''ΦΟΙΝΙΚΑΣ'': Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΗΣ ''ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ'' 

Για πρώτη φορά: Τιμή και Δόξα στους ήρωες της Μάχης του Πύργου

ΓΕΡΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΟΝΟΜΕΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΕ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΦΩΝΑΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ΦΥΛΑΚΙΟ "ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ" ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΩΣ ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.