Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Μέχρι και τα ζώα προστατεύουν τα μικρά τους.. αλλά όχι οι πρόσφυγες του Αλέξη Τσίπρα.



Τα έχουμε πει... δεν είναι οι Άραβες που γνωρίζαμε, άλλαξαν και αρκετοί από αυτούς έχουν πάει στην ακραία μορφή του Ισλάμ.

Όταν αγαπητοί φίλοι σηκώνεις το ΠΑΙΔΙ σου για να το πετάξεις, ώστε να πετύχεις τον σκοπό σου, τότε υπάρχει πρόβλημα! Σοβαρό πρόβλημα.. γιατί αυτός αν πετά έτσι το μωρό του, φανταστείτε πως συμπεριφέρεται στα υπόλοιπα παιδιά του και στην γυναίκα του.

Δεν είναι κακό οι λαοί να ξεχωρίζουν, δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι ΔΕΝ μπορούμε να συνυπάρχουμε μαζί τους. Μπορούσε η Ε.Ε. να βοηθήσει πολύ διαφορετικά τον Αραβικό κόσμο αλλά δεν ήθελε. Επιτέθηκε με σφοδρότητα στους Άραβες ηγέτες και τα έκανε πολύ χειρότερα από ότι ήταν!

Νομίζω ότι τα ψέμματα και η αλληλεγγύη έχουν τελειώσει. Η κυβέρνηση ή θα πρέπει να δει την αλήθεια ή να παραιτηθεί και να οδηγήσει την χώρα ή σε εκλογές ή σε έκτακτη κυβέρνηση με την συνδρομή των Στρατιωτικών και Δικαστικών αρχών. Άλλη λύση δεν υπάρχει.. διαφορετικά όσο δεν θέλουμε να δούμε ότι δεχόμαστε επίθεση, τόσο η χώρα θα βυθίζεται στο χάος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.