Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Μπάχαλο και σήμερα στην Ειδομένη... πλαστικές σφαίρες και χάος από Μαροκινούς και Αφγανούς!

Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ: ο σχολιασμός είναι της πηγής ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και σε καμία περίπτωση δεν απειχεί τις θέσεις του blog για τα ΣΚΟΠΙΑ!


Δύο διμοιρίες ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν παραταχθεί μπροστά στον φράχτη, που έχει υψωθεί στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ, σε μία προσπάθεια να αποτραπεί ενδεχόμενη προσέγγιση προσφύγων.

Νωρίτερα σημειώθηκαν νέα επεισόδια, όταν μια ομάδα προσφύγων και μεταναστών, καλύπτοντας τα πρόσωπά τους με μαντίλια, προσπάθησε να ρίξει για ακόμη μία φορά τον φράχτη στα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Σύμφωνα με πληροφορίες, προς τον φράχτη κινήθηκαν αρχικά Αφγανοί και Μαροκινοί.

Οι Σκοπιανοί αστυνομικοί προχώρησαν σε ρίψη χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, ενώ έκαναν, όπως και την περασμένη Κυριακή, χρήση δακρυγόνων και πλαστικών σφαιρών.

Το αποτέλεσμα ήταν και σήμερα αρκετά άτομα να παρουσιάσουν αναπνευστικά προβλήματα και να χρειαστεί να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η ατμόσφαιρα αυτή τη στιγμή παραμένει αποπνικτική, ενώ περίπου 100 μετανάστες βρίσκονται διασκορπισμένοι στα χωράφια, δίπλα στην περίφραξη, έχοντας επιδοθεί σε πετροπόλεμο με τους αστυνομικούς των Σκοπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.