Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ξέφραγο αμπέλι το Τσιπριστάν του ΣΥΡΙΖΑ! Προκαλούν οι αναρχικοί και στοχοποιούν εργαζόμενους των ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ!

Νέα επίθεση κουκουλοφόρων σε σταθμό του ΗΣΑΠ σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, μόλις λίγα 24ωρα μετά τις απειλητικές «επισκέψεις» σε σπίτια ελεγκτών του Μετρό και του ΗΣΑΠ στην Αθήνα.

Περίπου 10 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν στις 23.10 στο σταθμό του ΗΣΑΠ στα Πετράλωνα με ρόπαλα στα χέρια.

Έσπασαν πέντε εκδοτικά μηχανήματα εισιτηρίων και πέντε ακυρωτικά μηχανήματα εισιτηρίων, κατέστρεψαν δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο γραφείο των ελεγκτών, έσπασαν τζαμαρίες και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους υπέρ της ελεύθερης μετακίνησης επιβατών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Στη συνέχεια, διέφυγαν χωρίς να γίνουν προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι παρά την αυξημένη αστυνομική παρουσία στους σταθμούς του Μετρό και του ΗΣΑΠ οι «ακτιβιστές» κατάφεραν και πάλι να αιφνιδιάσουν την Αστυνομία και να πραγματοποιήσουν την πέμπτη κατά σειρά καταδρομική ενέργεια με στόχο σταθμούς Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Μετά από τις επιθέσεις στους σταθμούς μετρό και ηλεκτρικού σιδηρόδρομου, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ενίσχυσαν τη φύλαξή των σταθμών με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Κρατικής Ασφάλειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.