Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Σκοπιανός στρατιωτικός.. παραδίδει μαθήματα πατριωτισμού στους λαθρο-εισβολείς. Οι ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ τι κάνουν;Δεν τους έχω και σε καμία εκτίμηση τους Σκοπιανούς, αλλά το μάθημα πατριωτισμού το πέρασε με άριστα! Ένα κρατίδιο με παραχαραγμένη ιστορία.. μια χώρα με διαφορετικές εθνότητες να την απαρτίζουν, όμως παρόλα αυτά..το αίσθημα της θυσίας για την πατρίδας τους είναι αρκετά υψηλό.

Θα πεθάνω για την πατρίδα μου αν χρειαστεί, αλλά εσείς δεν θα μπείτε ποτέ σε αυτήν! Συγκλονιστικό να το ακούς από έναν Σκοπιανό.. και αυτόματα στο μυαλό  του κάθε Έλληνα γεννιέται η εξής απορία!

"εμείς; έχουμε Ένοπλες Δυνάμεις που θα πεθάνουν για να μην αλωθεί η χώρα από Ισλαμιστές και τρομοκράτες;"

"εμείς έχουμε Αστυνομία που να προστατεύει τους ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι τους λαθρο-εισβολείς;"

"η ΕΛΛΑΣ έχει κυβέρνηση που να υπηρετεί τους ΈΛΛΗΝΕΣ;"

Το βίντεο επαναλαμβάνω είναι συγκλονιστικό... όταν αυτές οι λέξεις ακούγονται από έναν Σκοπιανό.

Έλληνας Αξιωματικός ή Υπαξιωματικός, θα έλεγε ποτέ κάτι ανάλογο; ή τελικά η θυσία για την πατρίδα κερδήθηκε από το ΧΡΗΜΑ και τα προνόμια που απολαμβάνουν τα Στελέχη των Ε.Δ.;

Το ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ συγχαίρει τον άνδρα αυτόν και ελπίζει... η ηγεσία των Ε.Δ. να καταλάβει κάποια στιγμή ότι η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση  εκτάκτου ανάγκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.