Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Όλα σε μια κλωστή.. ακυβέρνητο καράβι η Ελλάδα! Χάλια μαύρα και η ψευτο-δεξιά του Κούλη. Στον αέρα βρίσκονται πλέον οι διαπραγματεύσεις..


Στον αέρα βρίσκονται πάλι οι διαπραγματεύσεις, δεν θα γίνει έκτακτο Eurogroup τη Μ.Πέμπτη όπως είχε ανακοινωθεί. Ο Τσίπρας πάει πάλι της διαπραγμάτευση σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο ηγετών κρατών μελών της Ένωσης αλλά αυτή η προοπτική φαίνεται να έχει κουράσει τους Ευρωπαίους. Η λύση για το μικρό πολιτικό κεφάλαιο του Αλέξη Τσίπρα είναι και πάλι μια.. έκτακτη Σύνοδος Κορυφής προκειμένου να αποφασιστεί τι θα γίνει με την χώρα μας. Η επικοινωνία για να συγκληθεί έκτακτη σύνοδος κορυφής θα γίνει σήμερα Μ.Τετάρτη.

Οι θεσμοί φεύγουν από την Αθήνα για το Πάσχα και θα έρθουν, αν έρθουν τέλη της επόμενη εβδομάδας! Στο εσωτερικό τα στελέχη της κυβέρνηση μιλούν για δυσκολίες που θα βρουν τελικά λύση, η απορία όμως είναι πως; με 4ο μνημόνιο; ε να μας λείπει..

Από την άλλη η αντιπολίτευση.. μαύρα και άραχνα, για τα πανηγύρια ή όλη ιστορία του "θέλω εκλογές...; εδώ και τώρα"! Το αστείο είναι ότι ζητά εκλογές ενώ οικονομικό πρόγραμμα δεν έχει καταθέσει η νέα ηγεσία της ελαφροδεξιάς, το καταρτίζουν είναι η μονότονη απάντηση στελεχών της ΝΔ! Πάλι κάποια αντιγραφή θα κάνουν προηγουμένων προγραμμάτων, συρραφή, επικόλληση και αυτό ήταν. Αστεία πράγματα δλδ..

Η αστεία λύση των εκλογών δεν θα δώσει καμία διέξοδο στην οικονομία αφού οι μαθητευόμενοι μάγοι της ελαφροδεξιάς θα βρεθούν αντιμέτωποι με το απόλυτο κενό, που αν συνδυαστεί με το κενό του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ, καταλαβαίνεται που θα οδηγηθεί η χώρα. Αυτή τη στιγμή ποιο πιθανό είναι να μας βγάλει από το ευρώ η ΝΔ παρά ο ξεχαρβαλωμένος ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάμε για φράξια ανικάνων στην ΝΔ... και ερασιτεχνών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τρία βήματα να επιλέξει...
1.Να εφαρμόσει το πρόγραμμα και να περάσει το ασφαλιστικό με δώρο ένα 4ομνημόνιο που θα εφαρμοστεί αν τα μέτρα του 3ου πέσουν έξω.
2.Εκλογές για να χάσει με μικρό ποσοστό και λογικά ανατρέψιμο σε ένα διάστημα ενός με ενάμιση έτους διακυβέρνησης των χαχανούληδων της ελαφροδεξιάς.
3.Αναμονή για το τι θα γίνει στην Βρετανία με το δημοψήφισμα και αν οι Βρετανοί πουν ΟΧΙ στην Ε.Ε. τότε ο Αλέξης Τσίπρας να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και να προκηρύξει και αυτός δημοψήφισμα με ένα και μοναδικό ερώτημα.. Ναι ή ΟΧΙ στο Ευρώ!

Περίπτωση συγκυβέρνησης δεν υπάρχει.. αφού τα κόμματα όλα που παραμένουν στο προσκήνιο είναι απόβλητα ενός σάπιου και παρηκμασμένου συστήματος εξουσίας. Στην Ευρώπη δεν τους εμπιστεύεται κανείς..

Το πρόβλημα όμως παραμένει.. συμφωνία δεν υπάρχει και όλα είναι στον αέρα, αφού πιθανή λύση σε έκτακτη σύνοδο κορυφής μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα φέρει στην Ελληνική οικονομία.

Αλέξη κατάλαβες τώρα ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί να κυβερνήσει την χώρα και ότι όλοι οι πολιτικοί είσαστε ανίκανοι; 

Το φωνάζει το ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ καιρό τώρα.. δεν υπάρχει λύση ούτε με 500 μνημόνια, όσα μνημόνια υπογράφουμε ως χώρα, τόσο φτωχότεροι θα γινόμαστε. Δεν θα αργήσει ο καιρός που στην Ελλάδα μας θα δούμε τις πρώτες φαβέλες. 

Η λύση είναι μια και μοναδική για να σωθεί η χώρα, ΕΞΟΔΟΣ από το Ευρώ με κάθε κόστος και επαναφορά του Εθνικού μας νομίσματος κάτω από μια Στρατιωτική κυβέρνηση με στελέχη της ΕΛΑΣ. της ΕΥΠ του Δικαστικού κλάδου και μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας σε μια κυβέρνηση μεγάλη πνοής μέχρι η χώρα να σταθεί στα πόδια της. 

Η δεύτερη και ποιο εύκολη λύση είναι μια Πορτοκαλί επανάσταση.. τύπου Ουκρανίας 2004. Μπορούν οι Έλληνες να συνασπιστούν και να αλλάξουν μια για πάντα την εικόνα αυτού του τόπου; Μπορούν είναι η απάντηση... θέλουν όμως πραγματικά να αλλάξουν την ζωή τους;
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος.. ο Έλληνας είναι βαθιά διεφθαρμένος για να μπορεί μόνος του να αλλάξει την πορεία του! 

Μαύρο το μέλλον για την Ελλάδα αν συνεχίσουμε να ακούμε τους διεφθαρμένους πολιτικούς.

Μαύρο αν συνεχίσεις να φοβάσαι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.