Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Μερικές παρατηρήσεις προς τον Στρατιωτικό Σύνδεσμο... που έχει κάνει πρώτη φίρμα ο Σ.Χίος με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Συχνά πυκνά ο Στέφανος Χίος στην εφημερίδα του "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" και στο site makeleio.gr, δημοσιεύει επιστολές μιας ομάδας Στρατιωτικών που αυτοαποκαλούνται "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ"

Προφανώς και η ονομασία που έχουν δώσει στην οργάνωση τους προέρχεται από την μυστική οργάνωση στρατιωτικών που πήρε σάρκα και οστά στις αρχές του 20ού αιώνα, με αποκορύφωμα το κίνημα στο Γουδί στις 15 Αυγούστου 1909, με αιτήματα μεταρρυθμίσεις στο στράτευμα, τη δικαιοσύνη και την παιδεία και υπογραφή νέου συντάγματος.

την νέα επιστολή τους, μπορείτε να την διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο

Δυο παρατηρήσεις προς τον "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ"(Αν υπάρχει... πολύ αμφιβάλω)

Στην ανακοίνωση τους γράφουν ότι είναι ομάδα ανώτερων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, δλδ ανήκουν οι κεφαλές τους στους βαθμούς 

Συνταγματάρχης, Αντισυνταγματάρχης και Ταγματάρχης.. αυτοί είναι ανώτεροι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακούστε παλικάρια.. και ειδικότερα προς αυτόν που συνέταξε την ανακοίνωση.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ Αξιωματικός δεν θα έγραφε ανακοίνωση και θα ξεκινούσε την προσφώνηση της ηγεσίας του Ελληνικού κράτους με τον τρόπο που το κάνετε εσείς, στην ανακοίνωση σας!

Για να δούμε πως αρχίζει η ανακοίνωση σας...
«Πρός τόν υπουργό ΕΘ.Α. Πάνο Καμμένο, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Α/ΓΕΕΘΑ, την κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα, τόν πρόεδρο της “δημοκρατίας”, “συμμάχους” και “εταίρους”. 
Προς τον σκληρά δοκιμαζόμενο Ελληνικόν Λαό.

Από την στιγμή που στην ανακοίνωση εμπλέκεται το όνομα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, τότε θα πρέπει να γραφτεί στην αρχή της ανακοινώσεως και όχι προς το τέλος, αφού αναγράφουμε ανά βαθμό αυτούς στους οποίους θέλουμε να απευθύνουμε χαιρετισμό ή να τους γνωστοποιήσουμε κάποιο γεγονός ή να τους εγκαλέσουμε για κάτι.

Άρα την επιστολή-ανακοίνωση πείτε την όπως θέλετε... ΑΝ την είχε συντάξει ΕΛΛΗΝΑΣ Ανώτερος Αξιωματικός, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ΔΕΝ θα τον έβαζε ποτέ μετά τους Υπ.Εθν.Άμυνας, Πρωθυπουργό, Α/ΓΕΕΘΑ και των λοιπών πολιτικών κομμάτων!

Αυτή είναι η πρώτη επισήμανση.. που δείχνει ότι ο Στρατιωτικός Σύνδεσμος δεν είναι κάτι το σοβαρό.. ή αν είναι θα πρέπει να μάθουν μερικά πράγματα πριν αρχίσουν να προκαλούν με την στάση τους.

η δεύτερη παρατήρηση είναι ότι ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ με αναγγελία ημέρας και ώρα δεν γίνετε... όπως είχε πει και κάποιος Στρατιωτικός πριν χρόνια "οι επαναστάσεις γίνονται προ εκλογών και όχι μετά"

Και όταν θέλεις να κάνεις ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, τους πιάνεις στα πράσα... χωρίς να γνωρίζουν τίποτα! Όπως έκανε ο Παττακός... για πάρτε μια γεύση μήπως και δεν ξέρετε που σας παν τα 4....
Στις δεξιώσεις τους έπιασε ο Παττακός μαζί με προστάτες της CIA...




Όταν ο λαός θέλει, η ΕΛΛΑΣ σώζεται.. και τότε ο λαός ήθελε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, τώρα θέλει και δεν θέλει, γιατί είναι βουτηγμένος στην ανομία και είναι εθισμένος στο χρήμα! Γι αυτό και ανακοινώσεις δεν χρειάζονται.. έργα χρειάζονται!

Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο περίφημος ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και είναι φαντασίωση γνωστού trash δημοσιογράφου για να εξυπηρετήσει άλλους σκοπούς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.