Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗ ΣΑΜΟ...!!! ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ...!!



Ο ύποπτος ρόλος όλων αυτών τωνπερίεργων ατόμων που παρεισφρύουν και λειτουργούν ανεξέλεγκτα στο Κέντρο Μεταναστών, ξεσηκώνοντας τους πρόσφυγες, τελικά αργά ή γρήγορα θα έφερνε αυτά τα αποτελέσματα και στη Σάμο!

Σύμφωνα με το i-samos, 250 άτομα άρχισαν ομαδικά να κατευθύνονται μέσα στους δρόμους της πρωτεύουσας, για να φθάσουν με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών και λιμενικών δυνάμεων στην παραλιακή οδό. Οι κάτοικοι της πόλης όπως ήταν αναμενόμενο, αναστατώθηκαν...

Απείλησαν Αστυνομικούς

Λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, οι 560 πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονταν μέσα στο Κέντρο Μεταναστών, άρχισαν να διαμαρτύρονται για την κρατησή τους και ζητούσαν από τους ΜΟΝΟ δύο αστυνομικούς που ήταν εκεί, να τους ανοίξουν τις πόρτες για να φύγουν! Ταυτόχρονα έδιωξαν και την εταιρεία που έχει αναλάβει τη σίτησή τους αρνούμενοι να δεχθούν φαγητό όπως διαβάζουμε στο i-samos.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και δύναμη της αστυνομίας του λιμενικού, της Frontex αλλά και διακριτικά του στρατού, έφτασαν στο σημείο για να γίνουν προσπάθειες να μεταπειστούν! Όμως, όσο περνούσε η ώρα οι μετανάστες εκνευρίζονταν περισσότερο, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να απειλούν με μαχαίρια και σπασμένα κομμάτια γυαλιού!

Άλλοι προσπάθησαν να ρίξουν την κεντρική είσοδο ενώ άλλοι άρχισαν να δραπετεύουν από την αφύλακτη περίφραξη! Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις δύο ωρών, οι επικεφαλείς της Αστυνομίας αποφάσισαν για την δική τους ασφάλεια, αφού υπήρχαν πολλά παιδιά και ηλικιωμένοι, να ανοίξουν τις πόρτες.

ΠΗΓΗ ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.