Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Μεγάλη έρευνα του Βρετανικού Independent για την Ευρώπη.. μαύρα χάλια για την Ελλάδα!

Στην πρώτη κάρτα θα δείτε σε εκτίμηση το ποσοστό ξένων που ζουν στις χώρες της Ευρώπης.. στην Ελλάδα δίνει ότι το 7,8% επί του πληθυσμού της χώρας μας, που σημαίνει ότι στα 10.815.197 που έδειξε η απογραφή του 11 οι ξένοι είναι περίπου στις 850.000 αλλοδαποί σε μια χώρα που βουλιάζει και δεν ξέρει σε ποιον ουρανό έχει φτάσει η ανεργία. 


Στην δεύτερη κάρτα θα δείτε κάτι αρκετά επικίνδυνο αν το συνδέσετε με την πρώτη κάρτα. Η Ελλάδα όταν συγκρίνετε με όλα τα κράτη της Ευρώπης στο θέμα θρησκεύματος των αλλοδαπών που βρίσκονται στην επικράτεια της έρχεται 9η σε όλη την Ευρώπη.. με αριθμό μουσουλμάνων περίπου στους 610.000 λαθρο-εισβολείς. Μια πραγματική βόμβα που δεν ξέρουμε πως θα κινηθεί αλλά και που θα σκάσει.. αφού η ανεργία και η αδυναμία του Ελληνικού κράτους να τους παρέχει ακόμα και τα στοιχειώδη θα είναι αυτοί οι δυο παράγοντες που θα ανοίξουν την μπαρουταποθήκη της χώρας μας όταν οι ξένες δυνάμεις το θελήσουν.

Στην τρίτη κάρτα θα δείτε ποιοι λαοί μισούν περισσότερο τους Μουσουλμάνους.. είμαστε στην 2η θέση με 53% επί του πληθυσμού να μην τους βλέπει θετικά. Τα αποτελέσματα της κάρτας συνδυάζονται άμεσα τις δυο προηγούμενες.




Και την τελευταία κάρτα το ξεβράκωμα της Ευρώπης...οι Έλληνες είναι αυτοί που δουλεύουν ποιο πολύ σε όλη την Ευρώπη. Και να συμπληρώσω εγώ.. αμείβονται με τους χειρότερους μισθούς και έχουν από τις χειρότερες ασφαλιστικές καλύψεις της Ευρώπης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.