Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Έτσι θα καταστρέψει την χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ... ετοιμάζουν εταιρίες διαχείρισης ακινήτων(με τοκογλύφους,μπράβους και την μαφία) να πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων που χρωστάνε στις Τράπεζες.

Αυτά που φωνάζει το ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ εδώ και μήνες.. ετοιμάζονται να διαλύσουν την χώρα, αν δεν ξυπνήσουμε θα τα χάσουμε όλα, πατρίδα και σπίτι θα πάψουν να υπάρχουν, δεν είναι αστείο.. είναι η πραγματικότητα αυτού που ψηφίσατε. Δείτε και μόνοι σας για να μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι η ΠΑΤΡΙΔΑ ξεπουλιέται.


Αποκαλυπτικοί των προθέσεων, αλλά και των ακραίων πιέσεων των δανειστών, είναι οι διάλογοι που φέρνει στη δημοσιότητα το «Έθνος», ανάμεσα στους υπουργούς Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη και τους επικεφαλής του κουαρτέτου.

Ελληνική πλευρά: Η ελληνική κοινωνία υπέστη ένα σοκ. Έχει χαθεί το 25% του ΑΕΠ. Έχουν μειωθεί 40% τα εισοδήματα, η ανεργία είναι στο 26%. Δεν αντέχει να υποστεί κι άλλο σοκ, αυτό της απώλειας της κύριας κατοικίας.

Τρόικα: Να μην υπάρχει περιορισμός στους πλειστηριασμούς, παρά μόνο για τα φτωχά στρώματα. Έτσι οι τράπεζες θα μπορούν να απειλούν με εξώσεις για να πληρώνουν τα δάνεια τους.

Ελληνική πλευρά: Το 80% των διαμερισμάτων στην Ελλάδα είναι κάτω από τα 120 τμ. Η ελληνική μεσαία τάξη δεν είναι όπως της Αγγλίας με διαμερίσματα άνω των 300 τ.μ. ή μονοκατοικίες. Η άρση των πλειστηριασμών δεν διευκολύνει ούτε τις τράπεζες.
Τρόικα: Με τις προτάσεις σας δεν θα υποχρεώνονται να πληρώνουν τα δάνεια.
όπως δημοσιεύτηκαν στις πηγές τους: http://www.newsbomb.gr - ΕΘΝΟΣ 


Στην Βόρεια Ευρώπη και ειδικότερα στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχουν εταιρίες διαχείρισης ακινήτων.. έχουν συμπράξει επιχειρηματίες και έχουν αγοράσει σπίτια που άλλοτε ήταν κρατικά ή ιδιωτών που τα πούλησαν ή από κατασχέσεις, αυτή είναι μια πρακτική που υπάρχει στην Ευρώπη εδώ και δεκαετίες. Αυτό προσπαθούν να κάνουν και στην χώρα μας αλλά με πολύ διαφορετικό τρόπο και φυσικά με το στοιχείο του εκβιασμού να είναι διάχυτο πλέον και να φανερώνει τις προθέσεις τους.

Στην Ελλάδα οι δανειστές επιθυμούν να πάρουν τα σπίτια που οι ιδιοκτήτες τους χρωστάνε στεγαστικά για να τα μοσχοπουλήσουν σε μπράβους, στην μαφία και σε πρώην γούκους..δλδ τους πρώην τοκογλύφοι που με το κλείσιμο των Τραπεζών έπαθαν μεγάλη ζημιά. Πως θα τα πάρουν; μα με εκβιαστικούς όρους που ελάχιστοι θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν οικονομικά με αποτέλεσμα να χάσουν τα σπίτια τους σε χρόνο ρεκόρ.

Μην έχετε καμία αυταπάτη.. ότι ψηφίσατε, θα το λουστείτε και θα το λουστείτε ΑΓΡΙΑ.. περιμένατε παράδεισο και σας βρήκε η χειρότερη κόλαση, ας προσέχατε. αλλά η παρακμή του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κρατήσει για πολύ, η ώρα που θα αναγκαστεί να φύγει από την εξουσία είναι πολύ κοντά.

ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ... Αγωνιστείτε για να μην ξεπουληθεί η πατρίδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.