Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΕΙΜΑΡΗΣ.


ΤΑΞΗΣ 82 ΤΗΣ ΣΣΕ

Ο αντιστράτηγος Μεϊμάρης παρακολούθησε όλα τα προβλεπόμενα Σχολεία Εκπαιδεύσεως του όπλου του, το Σχολείο Πληροφοριών, διάφορα σχολεία του ΝΑΤΟ, τη Σχολή Πληροφοριακών Επιχειρήσεων ΝΑΤΟ, ενώ αποφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου και τη Σχολή Εθνικής Άμυνας.

Επίσης, είναι απόφοιτος του Κέντρου Διπλωματικών και Στρατηγικών Σπουδών (Centre d’ Etudes Diplomatiques et Strategiques,Grece) και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Ηγεσία από το Kingston University της Βρετανίας.

Ο αντιστράτηγος Μεϊμάρης ομιλεί αγγλικά και τουρκικά, ενώ έχει γράψει το βιβλίο «η ισχύς εν τη ενώσει» αναφερόμενο στη «διεύρυνση του ΝΑΤΟ και τη Κοινή Εξωτερική Πολιτική & Πολιτική Ασφάλειας (ΚΕΠΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης» καθώς και στις αλληλεπιδράσεις & επιρροές στην Ευρωπαϊκή δυναμική.

Ο ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Α ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΣΔΕΝ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΘΑ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Γ. ΘΩΜΑΙΔΗΣ. ΣΤΗΝ ΣΕΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΙΣ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ N ΤΣΟΥΝΗΣ ΠΝ , ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑ./ΦΩΤΟ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΕΙΜΑΡΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ




Νέος Αρχηγός Στόλου είναι ο Κωνσταντίνος Καραγιώργης σύμφωνα με όσα αποφάσισε το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων και τα οποία πρέπει να επικυρωθούν από το ΚΥΣΕΑ.

Σύμφωνα με το ΣΑΓΕ Αντιναύαρχοι γίνονται οι Κωνσταντίνος Καραγιώργης , ο Νικόλαος Τσούνης και ο Γεώργιος Χριστόπουλος.

Ως αρχαιότερος αναμένεται να τοποθετηθεί Αρχηγός Στόλου ο Κωνσταντίνος Καραγεώργης.

Το ΣΑΓΕ έκρινε ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους" τους Αντιναυάρχους Σπύρο Δημητρίου και Ηλία Δημόπουλο.

Πηγές: Δρούγος.Αθ. - DP - Onalert.

Σχόλιο: Πολύ περίεργη παραίτηση.. πάρα πολύ περίεργη παραίτηση. Υπάρχει θέμα με το πως έβλεπε ο Αντιστράτηγος την μεταταναστευτική ροή;Υπάρχει θέμα με το ότι ο Α/ΓΕΣ πρόσφατα αρνήθηκε εμπλοκή του Στρατού σε επιχειρήσεις για το αποκαλούμενο προσφυγικό; ΔΕΝ είναι μια απλή παραίτηση... το θέμα παρακολουθείτε στενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.