Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Θέμα χρόνου η αποκατάσταση της ομαλότητας.. ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει..

Δεν είναι μόνο τα ψέμματα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι και η εμμονή του στο να διαλύσει κάθε ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας που θα αναγκάσει τις δυνάμεις της ομαλότητας να επέμβουν. Το ΕΚΑΣ που καταργεί.. οι επικουρικές που θα ενσωματωθούν στις κύριες συντάξεις, η σταδιακή μείωση συντάξεων και η διάλυση της μεσαίας τάξης μέσω της υπερβολικής φορολόγησης είναι οι κύριοι λόγοι που η κυβέρνηση της κόκκινης προβιάς θα φύγει καταδιωκόμενη από τον Ελληνικό λαό. Ο ΣΥΡΙΖΑ με την κόκκινη προβιά έχει αποφασίσει να αφανίσει στην κυριολεξία την μεσαία τάξη, απόδειξη και η φορολόγηση σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Φροντιστήρια, Γυμνάσια και Λύκεια, δεν τους ενδιαφέρει αν οι οικογένειες στερούνται τα πάντα για να δώσουν στα παιδιά τους ένα καλύτερο αύριο, μια καλύτερη προοπτική. Η Κόκκινη προβιά ήρθε για να διαλύσει τα πάντα... και αυτός θα είναι ο λόγος που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα καταρρεύσει ατάκτως, αφού όμως πρώτα θα αιματοκυλήσει την χώρα με την βοήθεια των ξένων δυνάμεων που στηρίζουν το μόρφωμα που μας κυβερνά.

Επίθεση στον επιχειρηματία με αύξηση στο 100% των εισφορών.. νέες αυξήσει σε αγρότες.. capital control που επίτηδες τα αφήνουν να πάνε μέχρι και τα μέσα του 16 για να κρατήσουν την κοινωνία εγκλωβισμένη.. για αυτούς αλλά και για άλλους τόσους λόγους και αιτίες.. η κυβέρνηση ολετήρας θα καταρρεύσει πολύ σύντομα.. όμως επειδή δεν θα θελήσουν να αφήσουν την εξουσία, πρώτα θα καταστρέψουν ότι βρουν μπροστά τους. Και θυμήσου Έλληνα... 390 σύνταξή σου τάζει η Κόκκινη προβιά του ΣΥΡΙΖΑ... θα τους αφήσεις να προλάβουν να σε κάνουν Βουλγαρία και Ρουμανία;

Όσο για κάτι απόσρατους που χαριετίζονται με τον Υπουργό... αγάντα μάγκες.. υπάρχει και λαός πίσω σας. Για κοιτάξτε πίσω σας που οι Έλληνες χάνουν τα όνειρα τους.. οι Στρατιωτικοί και πόσο δε μάλιστα οι απόστρατοι θα έπρεπε να ήταν οι πρώτοι που θα είχαν μυριστεί την όλη ιστορία, αλλά βλέπετε σας αρέσει και εσάς το δούλεμα.. πάλι καλά που υπάρχουν ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί και λίγο πριν ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύσει τον τόπο θα επαναφέρουν την ομαλότητα.. αφού λοιπόν σας αρέσουν τα γελάκια με τον Υπουργό.. μπείτε και εσείς στην αναμονή για τα πυροτεχνήματα.

Έτσι αναίμακτα η Κόκκινη προβιά δεν θα αφήσει την εξουσία... μην έχετε τέτοια ψευδαίσθηση, το αντάρτικο πόλης δεν σιώπησε έτσι ξαφνικά, εντολές πήρε.. εντολές πήρε! Θα ξυπνήσει ξανά.. όταν οι ολετήρες αισθανθούν κίνδυνο.

Ετοιμαστείτε.. γιατί αυτή την φορά θα γίνει.. είναι έτοιμοι με τις κόκκινες προβιές. Νομίζετε ότι σιώπησαν έτσι ξαφνικά τα παιδιά των Εξαρχείων; νομίζετε ότι σιώπησαν έτσι ξαφνικά τα κινήματα που ήταν κατά των πλειστηριασμών, ιδιωτικοποιήσεων και άλλων κινημάτων που μέχρι να αναλάβει την εξουσία ήταν καθημερινά στους δρόμους;

Έλληνα ΞΥΠΝΑ και δώσε στο παιδί σου μια καλύτερη διέξοδο.. ένα καλύτερο μέλλον.


Ετοιμάσου.. οι κόκκινες προβιές θα διαλύσουν την χώρα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.