Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Βρόμικη επίθεση κατά της χώρας μας για μοίρασμα στο Αιγαίο από τον Πρόεδρο της Κομισιόν. Γελάνε οι Τούρκοι με τα χάλια μας...



Παρέμβαση πρόκληση στα της Ελληνικής Δημοκρατίας ώστε να αναθεωρήσει τη θέση της και να δεχθεί τις κοινές ελληνοτουρκικές περιπολίες στο Αιγαίο, έκανε χθες ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ.

Μιλώντας για την δήθεν προσφυγική κρίση, που από τα επίσημα στοιχεία του Γερμανικού κράτους οι πρόσφυγες δεν ξεπερνούν το 38% όλων των ατόμων που έχουν εισβάλλει μέχρι και σήμερα στα κράτη μέλη της Ε.Ε. και ενώπιον της ολομέλειας της Ευρωβουλής, ο κ. Γιούνκερ ανέφερε ότι θα πρέπει υπάρξουν κοινές ελληνοτουρκικές περιπολίες στο Αιγαίο.

Ο Πρόεδρος της Κομισιόν ανέφερε χαρακτηριστικά

«Ο Τούρκος πρόεδρος το δέχθηκε και σήμερα διάβασα ότι δεν συμφωνεί η Ελλάδα», είπε, προσθέτοντας: «Το θέμα είναι ευρωπαϊκό και όχι ελληνοτουρκικών σχέσεων, θα απευθυνθώ στην ελληνική κυβέρνηση και θα ζητήσω να αναθεωρήσει τη θέση της».

Σύμφωνα με τον κ. Γιούνκερ, θα ήταν πολύ χρήσιμο να συνεργαστούν οι ναυτικές δυνάμεις των δύο χωρών για να επιτήρηση αυτής της πύλης εισόδου.

Είναι προφανές ότι η Ελλάδα δεν μπορεί σε αυτή την κατάσταση που έχει περιέλθει να ασκήσει ούτε κατ ελάχιστον εξωτερική πολιτική.. η πλήρης οικονομική αδυναμία της Ελλάδας την έχει καταστήσει έρμαιο του κάθε ξένου πολιτικού και των κάθε λογής συμφερόντων. 

Η Ε.Ε. έχει ανοίξει πλέον το θέμα διάπλατα.. και πιέζει την Ελλάδα να παραχωρήσει το Αιγαίο στην Τουρκία με την πρόφαση ότι δήθεν θα ανακοπεί η μεταναστευτική ροή που η ίδια η Τουρκία προκαλεί καθημερινά με τις κινήσεις/διευκολύνσεις που παρέχει ηθελημένα ή άθελα της στους λαθροεμπόρους ψυχών.

Ότι συζητούσαμε παλαιότερα για παραχώρηση του Αιγαίου.. έρχεται ελάχιστα χρόνια να μας επιβεβαιώσει με το ποιο σκληρό και κυνικό τρόπο η σκληρή πραγματικότητα. Η ΕΛΛΑΣ παραδόθηκε άνευ όρων στους δανειστές... και μετά την βροχή μέτρων, έρχεται η ώρα και της οριστικής αφαίρεσης της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.