Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Λαός που μισεί τους γείτονες του οι Αλβανοί.. σε πογκρόμ βίας αναμένεται να διεξαχθεί η ποδοσφαιρική αναμέτρηση με τους Σέρβους. Απίστευτες σκηνές μίσους στα Τίρανα...





Το βράδυ της Τετάρτης (07.10.2015) η αποστολή της Εθνικής Σερβίας έφτασε στα Τίρανα για το παιχνίδι στο Ελμπασάν. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν… δρακόντεια, το πούλμαν διέσχισε όλη την απόσταση μέχρι το ξενοδοχείο σε άδειους δρόμους αφού η Αστυνομία τους είχε αποκλείσει όλους τους κεντρικούς δρόμους από νωρίς το απόγευμα με κιγκλιδώματα.

 Όταν το πούλμαν στο κέντρο των Τιράνων, στις άκρες του δρόμου ήταν συγκεντρωμένοι πολίτες, που σφύριζαν, φώναζαν είχαν σημαίες της μεγάλης Αλβανίας πανό με υβριστικά μηνύματα και έκαναν χειρονομίες εναντίον των παικτών που ήταν στο πούλμαν, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους πετούσαν διάφορα αντικείμενα εναντίον του λεωφορείου. Κάποιοι εξ αυτών πέταξαν και πέτρες.

Το μίσος είναι τεράστιο και πολύ δύσκολα αυτός ο βρομερός και τρισάθλιος λαός θα μπορεί να αλλάξει στάση απέναντι στους γείτονες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.