Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Οριστική διακοπή στο Τσίρειο, επεισόδια και ντου οπαδών της Ανόρθωσης στον πάγκο του Απόλλωνα




Απίστευτα πράγματα στο Τσίρειο που μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Οπαδοί της Ανόρθωσης έσπασαν τα κιγκλιδώματα και εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έμειναν μέχρι εκεί αφού μερίδα των οπαδών επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα!

SIGMA

Cyprus Times

Οριστική διακοπή του παιχνιδιού - Ο διαιτητής αφού ενημερώθηκε από την Αστυνομία, κάλεσε τους προέδρους των ομάδων και ανακοίνωσε της απόφαση του - Ασχήμιες πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ Απόλλωνα - Ανόρθωσης στο Τσίρειο Στάδιο

Ο διαιτητής δεν μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι γιατί η Αστυνομία των ενημέρωσε πως δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του.

Λίγο πριν τις 6, ώρα έναρξης του αγώνα, οπαδοί της Ανόρθωσης έσπασαν τα κιγκλιδώματα και εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου και διαπληκτίστηκαν με τους αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον πάγκο.

Λίγο νωρίτερα οι οπαδοί της Ανόρθωσης έσπασαν τα διαχωριστικά κιγκλιδώματα που τοποθετήθηκαν στην Ανατολική κερκίδα, και τα οποία τους περιόριζαν στην Βόρεια πλευρά του γηπέδου και κάθισαν στο κέντρο της κερκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.