Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Με 210εκατ ευρώ προυπολογισμό ο Στρατός Ξηράς προσπαθεί να καλύψει ανάγκες 600εκατ ευρώ!


Βόμβα από τον Αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη: Ο Στρατός Ξηράς καλείται με 210 εκ ευρώ που έχει φέτος ο προυπολογισμός του για λειτουργικά έξοδα, να καλύψει ανάγκες που η κανονική - και μέχρι τώρα - κάλυψή τους απαιτούσε περίπου 600 εκ. ευρώ!

Στο ποσό των 210 εκ., ευρώ ( από 600 εκ. ευρω) περιλαμβάνονται όλα τα λειτουργικά έξοδα, οι συντηρήσεις, η εκπαίδευση, οι ασκήσεις, τα έξοδα εκτός έδρας κλπ. Πέραν της αναδιοργάνωσης ο κ Τελλίδης είπε ότι προχώρησαν ή προχωρούν αλλαγές για εξοικονόμηση πόρων σε θέματα Διοικητικής Μέριμνας, αποθεμάτων, μηχανοποίησης ορισμένων διαδικασιών, επανασχεδιασμού ειρηνευτικών αποστολών και γενικά παρουσίας στο εξωτερικό, αποσύρσεις πεπαλαιωμένων όπλων, μείωση θέσεων ανωτάτων ( από 193 έγιναν 161 στην πράξη και όχι στα χαρτιά) κλπ

Ολα αυτά - και πολλά άλλα- τα είπε Αρχηγός ΓΕΣ στους διαπιστευμένους στο ΥΠΕΘΑ δημοσιογράφους τους οποίους υποδέχθηκε στο γραφείο του.

kranos.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.