Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Και η απόδειξη ότι τα σπίτια των Ελλήνων χάνονται οριστικά. Το είπε ο Ολάντ στην Βουλή..


Ιδού τι είπε ο Ολάντ στην Βουλή σήμερα 23/10/2015... δεν τα λέω εγώ, δεν τα γράφω εγώ... ο Γάλλος Πρόεδρος είπε και η Ελληνική; κυβέρνηση έβγαλε τον σκασμό. Δείτε ποιοι θα αποφασίσουν για τα κόκκινα στεγαστικά.

«Το θέμα των δανείων αποτελεί νέα απειλή για τις ελληνικές οικογένειες», σημείωσε με έμφαση ο κ. Ολάντ και πρόσθεσε: «Πρέπει να ξαναδούμε το όριο κάτω από τον οποίο δεν μπορεί να γίνει κατάσχεση. To θέμα το συζητήσαμε πρέπει να ληφθούν κάποιες αποφάσεις ειδικά στο Eurogroup και συζητήσεις σε επίπεδο ηγετών»

Το καταλάβατε; το θέμα των δανειών ΔΕΝ θα το λύσει η Ελληνική Κυβέρνηση... αλλά οι δανειστές και συγκεκριμένα το Eurogroup!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ.... ΔΕΝ υπάρχει Ελληνική Κυβέρνηση, είναι μόνο στα χαρτιά. Άλλοι αποφασίζουν για το μέλλον της χώρας μας, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μακρύ χέρι των δανειστών, ο ολετήρας που θα διαλύσει τα πάντα στο πέρασμα του. Ούτε για το πως θα λυθεί το θέμα των στεγαστικών δεν μπορεί να πει την άποψη της η κυβέρνηση. Τότε γιατί κυβερνούν; γιατί δεν παραδίδουν τα κλειδιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.