Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ένοχοι για το σύστημα επικοινωνιών ζώνης μάχης «Ερμής 2» - Ισόβια στον Σμπώκο



Το σύστημα επικοινωνιών ζώνης μάχης (ΣΕΖΜ) «ΕΡΜΗΣ» είναι ψηφιακό τακτικό σύστημα επικοινωνιών που παρέχει επικοινωνίες υψηλής ασφάλειας, ποιότητας και αξιοπιστίας, ικανό να υποστηρίξει με μεγάλη ευκαμψία τα τακτικά σχέδια επιχειρήσεων στη Ζώνη Μάχης. Στους συνδρομητές του συστήματος παρέχονται δυνατότητες επικοινωνίας σε τηλεφωνία , τηλετυπία, τηλεομοιοτυπία και μετάδοση δεδομένων.





Ένοχοι για μίζες για το σύστημα τηλεπικοινωνιών «Ερμής 2» κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι Γιάννης Σμπώκος, πρώην διευθυντής εξοπλισμών επί Άκη Τσοχατζόπουλου, Αντώνης Κάντας, αναπληρωτής και Ν.Λεονταρίτης στέλεχος της ίδιας υπηρεσίας.

Στον Γιάννη Σμπώκο επιβλήθηκε η ποινή των ισοβίων, στον Αντώνη Κάντα 25 χρόνια κάθειρξης και στον Νίκο Λεονταρίτη 20 χρόνια.

Ένοχοι για άμεση συνέργεια σε απιστία σε συνδυασμό με τον νόμο περί καταχραστών του δημοσίου. Για τον Τσοχατζόπουλο έχει παραγραφεί.

Οι συνήγοροι ζητούν ελαφρυντικά και ιδιαίτερα για τον Κάντα που έχει επιστρέψει 11,4 εκατομ. ευρώ και συνεργάσθηκε στην ανάκριση με πολλές αποκαλύψεις.


Πηγή Δικαστικού ρεπορτάζ http://crimenet.gr - Πηγή συστήματος ΕΡΜΗΣ ΓΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.