Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Νέες κινητοποιήσεις αναρχοάπλυτων ενάντια στον φράχτη του Έβρου σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα.


Νέες κινητοποιήσεις έναντια στον φράχτη του Έβρου θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, οι συγκεντρώσεις θα γίνουν σε Ορεστιάδα αλλά και στην πρωτεύουσα του Έβρου την Αλεξανδρούπολη.

Η πρώτη πανελλαδική κινητοποίηση θα γίνει το Σάββατο 31 Οκτώβρη, η αναχώρηση θα γίνει από από την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα από το άγαλμα Βενιζέλου, στις 8 το πρωί, και μαζί με συμμετέχοντες στην κινητοποίηση από Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή, θα κατευθυνθούνε στις Καστανιές Έβρου.

Η δεύτερη κινητοποίηση:

Η ΚΕΕΡΦΑ αποφάσισε τη διοργάνωση μίας μεγάλης διήμερης διεθνούς συγκέντρωσης σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα, στις 23 και 24 Ιανουαρίου 2016, στην οποία έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν προσωπικότητες από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο της Ευρώπης αλλά και της Τουρκίας.

Το πρόγραμμα της διήμερης κινητοποίησης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο στον Έβρο θα ξεκινήσει με μεγάλη συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη, στις 23 Γενάρη, και θα συνεχιστεί την επόμενη ημέρα στην περιοχή Ορεστιάδας, με διάφορες δράσεις, κυρίως συμβολικού χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.