Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Κανονικά το ενεργειακό πρόγραμμα της Κύπρου




Ξεκινά τα ξημερώματα της ερχόμενης Τετάρτης και προβλέπεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του καλοκαιριού του επόμενου έτους, με τέσσερις γεωτρήσεις τουλάχιστον, αλλά μέχρι και επτά γεωτρήσεις αν βρεθούν κοιτάσματα.

Ουσιαστικά πρόκειται για την πιο καθοριστική περίοδο για τα ενεργειακά θέματα της Κύπρου, με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, από πλήρη απογοήτευση μέχρι ανακαλύψεις που αλλάζουν σημαντικά το μέλλον του νησιού μας.

Το γεωτρύπανο West Capella πλησιάζει στην Κυπριακή ΑΟΖ με βάση το χρονοδιάγραμμα που τέθηκε εξαρχής από την TOTAL από τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ προβλέπεται ότι θα είναι στο σημείο της γεώτρησης στις 3.00 τα ξημερώματα της ερχόμενης Τετάρτης και θα ξεκινήσει αμέσως προετοιμασία ώστε εντός 24 ωρών να πιάσει δουλειά. Το γεωτρύπανο, αν ανακαλύψει κοίτασμα στον στόχο «Ονησίφορος», θα προχωρήσει και σε δεύτερη επιβεβαιωτική γεώτρηση αμέσως.

Στο μεταξύ, με γοργούς ρυθμούς προχωρά και η ΕΝΙ, η οποία προετοιμάζεται για να ξεκινήσει εντός φθινοπώρου την πρώτη από δύο ή τρεις νέες γεωτρήσεις της εντός της Κυπριακής ΑΟΖ.


ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ... ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.