Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Έχω μια απορία...

Πως πιστεύετε όλες αυτές τις μαλακίες που σας πλασάρουν τα μεγάλα ΜΜΕ και τα πολύ γνωστά blog του δήθεν πατριωτικού χώρου και εξηγούμαι...

1.Θα μας σώσουν οι Ρώσοι

2. Θα μας δώσουν μαχητικά ικανότερα των F35 οι Ρώσοι

3. Θα μας πουλήσουν οι Αμερικάνοι F35 ή θα μας τα δώσουν δωρεάν γιατί είμαστε ωραία παιδιά..

4. Θα μας σώσει ο Κούλης

5. Δεν φταίμε εμείς για τα χάλια της πατρίδας..

Όλες αυτές τις μαλακίες πως τις πιστεύετε μερικοί και μερικές;

Έχετε πάρει χαμπάρι ότι σας ταΐζουν ΣΑΝΟ και πίτουρο κάθε βράδυ στις 8 και κάθε πρωί στις δήθεν ενημερωτικές εκπομπές; Σας πουλούν το δήθεν και την γραβάτα για να σας κοιμίσουν και εσείς εκεί να μην αλλάξετε πλευρό, στο ίδιο μοτίβο μέχρι να προδοθείτε για άλλη μια φορά και να ψάξετε άλλον σωτήρα.

Δεν θα πρέπει κάποια στιγμή να ξυπνήσετε; να πείτε στον εαυτό σας, έκανα ένα σωρό μαλακίες, πίστεψα τον κάθε καραγκιόζη και έγινα σκατάνθρωπος μέχρι αηδίας, φθονώ τον διπλανό μου και πουλώ δηθενιλικι και ψευτομαγκιά σε κάθε μου βήμα, αλλά ως εδώ, θα σοβαρευτώ για μένα αλλά περισσότερο για την πατρίδα και για τα παιδιά που έχω ή θα φέρω στο μέλλον.

Σταματήστε να είστε κολλημένοι με το χρήμα... σταματήστε να φοβάστε το κάθε καραγκιόζη πολιτικό. Καταστρέψατε την χώρα με τις μαλακίες σας όλα αυτά τα χρόνια.. ξεκαβαλήστε το καλάμι του εγώ σας και ελάτε στο εμείς.

Δεν βαρεθήκατε να είσαστε πουθενάδες, ψευτόμαγκες και να πουλάτε καμποιλίκι με το τίποτα; Κοιτάξτε γύρω σας τι αφήσατε, καμμένη γη και χαμένα όνειρα.. αυτά αφήσατε στο πέρασμα σας.

Ζηλοφθονία, απληστία, αλαζονεία, αυτά είναι τα γνωρίσματα του Έλληνα, δεν κοιτάτε πως να γίνετε ξανά ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ή αποφασίσατε να τα γαμήσετε όλα;

Σοβαρευτείτε επιτέλους...


ΥΓ. Γνωρίζω ότι οι αναγνώστες του ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ είναι άτομα συνειδητοποιημένα, αλλά ρε μάγκες ξυπνήστε κανά καραγκιόζη που είναι δίπλα σας, γεμίσαμε καθάρματα δεν το βλέπετε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.