Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Απειλεί ο Ερντογάν με σχέδιο Β ή Γ στην Κύπρο! Έτοιμοι για χοντρές προβοκάτσιες το επόμενο διάστημα οι Τούρκοι..

Ρ.Τ.Ερτνογάν στην σύνοδο G20: «Όπως γνωρίζετε η Τουρκία είναι μια εγγυήτρια δύναμη στην Κύπρο. Αν δεν βρεθεί λύση, τότε μπορούμε να εφαρμόσουμε και το σχέδιο Β ή το σχέδιο Γ».

Ούτε μια μέρα δεν πέρασε που προειδοποιούσε το ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ για σχέδιο της Τουρκίας σε Κύπρο και Αιγαίο. Είναι κλασσικά εικονογραφημένα, δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να μπεις στο μυαλό του ψυχασθενή Τούρκου Προέδρου.




Να τολμήσει λοιπόν το γιουσουφάκι της Άγκυρας, γιατί μέχρι εκεί είναι τα σύνορα της πραγματικής Τουρκίας να προσαρτήσει τα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!

ΕΛΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ, ΚΑΝΤΟ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ....

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΠΑΝΙΟ... ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

Το σχέδιο Β και Γ της Τουρκίας είναι ΕΝΑ.... με παραλλαγές, προσάρτηση των κατεχομένων εδαφών της Κυπριακής Δημοκρατίας, το ερώτημα είναι πολύ απλό, μπορεί να γίνει τώρα; ΝΑΙ μπορεί!!! ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ!!! Γιατί δεν έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που τα έχει 400... αλλά έχουμε να κάνουμε με ένα ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ.

ΠΑΝΕΤΟΙΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

ΕΛΔΥΚ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΦΟΥΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΞΑΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.