Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Κατάπλους Αρματαγωγού ''ΡΟΔΟΣ'' στο Λιμάνι Λεμεσού - Ελεύθερη επίσκεψη για το κοινό

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς ανακοινώνει ότι, στις 30 Ιουλίου 2017 καταπλέει στο λιμάνι Λεμεσού το Αρματαγωγό «ΡΟΔΟΣ» του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδας, στο πλαίσιο εκπαίδευσης των μαθητών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ).

Το Αρματαγωγό θα παραμείνει στο λιμάνι Λεμεσού μέχρι 2 Αυγούστου και το κοινό θα μπορεί να το επισκεφθεί την 30 Ιουλίου και 01 Αυγούστου από 18:00 μέχρι 21:00. Η πρόσβαση στο πλοίο θα γίνεται από τη νέα είσοδο επιβατών του λιμανιού εφόσον επιδείξουν το δελτίο πολιτικής τους ταυτότητας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του πλοίου στην Κύπρο ο Κυβερνήτης, Αξιωματικοί και αντιπροσωπεία των σπουδαστών θα επισκεφθουν το Στρατιωτικό Κοιμητήριο Μακεδονίτισσας και τα Φυλακισμένα Μνήματα όπου θα καταθέσουν στεφάνι και θα πραγματοποιήσουν εθιμοτυπικές επισκέψεις σε Πολιτικές, Θρησκευτικές και Στρατιωτικές Αρχές της Κύπρου καθώς και στην Πρεσβεία της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.