Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Έλα στο Αμέρικα Αλέξης... επίσημη πρόσκληση από τις ΗΠΑ στον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.


Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ: Να πάει ο Αλέξης αλλά να έχει να πει κάτι, να μην πάει για την φωτογραφία μόνο. Έχει να ζητήσει πολλά από τις ΗΠΑ και σε Στρατιωτικό επίπεδο και σε διπλωματικό, όπως έχουν και οι ΗΠΑ να ζητήσουν από την Ελλάδα πράγματα, βλέπε επέκταση δραστηριοτήτων στην Σούδα.

Πρόσκληση να επισκεφθεί την Ουάσιγκτον απηύθυνε σήμερα στον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μαικ Πενς.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του γραφείου του κ. Πενς:
“Ο Αντιπρόεδρος μίλησε τηλεφωνικά σήμερα με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα. Οι ηγέτες επιβεβαίωσαν τους διαρκείς δεσμούς μεταξύ της Ελλάδας και των Ηνωμένων Πολιτειών.
 
Ο Αντιπρόεδρος συνεχάρη τον Πρωθυπουργό για την πρόοδο της Ελλάδας προς την ανάκαμψη από την οικονομική κρίση και τον ευχαρίστησε για τον ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας στην περιοχή, για τις συνεισφορές της στο ΝΑΤΟ και τη στρατιωτική συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Οι ηγέτες εξέφρασαν τη λύπη τους για το γεγονός ότι η Διάσκεψη για την Κύπρο έκλεισε την περασμένη εβδομάδα χωρίς συμφωνία διευθέτησης και ο Αντιπρόεδρος υπογράμμισε τη συνεχιζόμενη υποστήριξη των ΗΠΑ για μια συνολική διευθέτηση για την επανένωση του νησιού ως διζωνικής και δικοινοτικής ομοσπονδίας. 

Ο Αντιπρόεδρος απηύθυνε στον Τσίπρα πρόσκληση να επισκεφθεί την Ουάσινγκτον και οι ηγέτες συμφώνησαν να συναντηθούν στο εγγύς μέλλον”.

mignatiou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.