Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Έντονο φλερτ της Πρεσβείας των ΗΠΑ εις την Αθήνα με τον Κ.Καραμανλή, Ζεσταίνουν τις μηχανές για την ονομασία των ΣΚΟΠΙΩΝ...


Είναι γνωστό ότι Καραμανλικοί αλλά και ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής έχουν ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Φιλικοτάτες οι σχέσεις των δυο πλευρών μέχρι και κατευθύνσεις για σημαντικά θέματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής συζητούνται τακτικά, παρ όλες τις διαψεύσεις κατά καιρούς που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η Αμερικανική πλευρά ψάχνει τρόπο να λύσει το θέμα των ΣΚΟΠΙΩΝ όσο ποιο σύντομα γίνετε και όσο ποιο ανώδυνα και ήσυχα μπορεί. Η προσέγγιση του Κ.Καραμανλή γίνετε γιατί η Εθνική θέση του Βουκουρεστίου ήταν δικής του έμπνευσης(μαζί με τον Κ.Μπίτσιο και την Ντόρα) χαράζοντας από το 2008 μέχρι και σήμερα την συμπαγέστατη διπλωματική γραμμή που έχει κρατήσει η Ελλάδα την τελευταία 50ετία! 

Μέσω της φιλικής επίθεση στον πρώην Πρωθυπουργό, οι Αμερικανοί κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να μάθουν και να προσπαθήσουν να σκιαγραφήσουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα του ονόματος των ΣΚΟΠΙΩΝ.

Το ρεπορτάζ αξίζει να διαβαστεί, αγοράζοντας όμως την εφημερίδα από τα σημεία πώλησης της γειτονιάς σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.