Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Συστήματα στο γερμανικό Στρατό με Κυπριακή συμβολή



Και Κυπριακό χρώμα θα έχουν τα νέα εξελιγμένα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου που προμηθεύονται οι γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις, αφού η κυπριακή εταιρεία υψηλής τεχνολογίας Plath Ltd, με βάση την Λεμεσό, είναι μια από τις εταιρείες η οποία συμμετέχει στο πρόγραμμα κατασκευής του συστήματος.


Η κυπριακή εταιρεία, που εργοδοτεί περίπου 25 -κυρίως Κύπριους- ερευνητές υψηλής τεχνολογίας, είναι μέλος του ομίλου PLATH GmbH, που έχει πρόσφατα υπογράψει συμβόλαιο με τις γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις για την προμήθεια του κινητού συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου «MoGeFa» το οποίο περιλαμβάνει δώδεκα θωρακισμένα οχήματα εξοπλισμένα με τις τελευταίου τύπου καινοτόμες τεχνολογίες ηλεκτρονικού πολέμου της εταιρείας.

Το συγκεκριμένο συμβόλαιο αποτελεί την σημαντικότερη προμήθεια στρατιωτικού εξοπλισμού στον τομέα του ηλεκτρονικού πολέμου για τις γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις τα τελευταία χρόνια, και το μεγαλύτερο συμβόλαιο που απονεμήθηκε σε μικρομεσαία εταιρεία.

Διαβάστε την συνέχεια στον ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΥΠΡΟΥ philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.