Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Η αλήθεια για την κυπριακή τραγωδία του 1974 δεν βρίσκεται στον Φάκελο της Κύπρου…

JULY 14, 2017 Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ 

Δεν γνωρίζω ποιος είχε αυτή τη φαεινή ιδέα της παράδοσης του περίφημου «Φακέλου της Κύπρου» από το Ελληνικό Κοινοβούλιο στην Κυπριακή Βουλή. Αλλά όποιος και αν την είχε -με το συμπάθιο, με όλο το σεβασμό και χωρίς παρεξήγηση- πρέπει να μας θεωρεί όλους, μα όλους βλάκες. Σαράντα τρία (43) χρόνια από την τουρκική εισβολή -σε λίγες μέρες θα βαδίζουμε στο 44ο έτος τουρκικής κατοχής- παραδόθηκαν στον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, έντεκα αριθμημένα κιβώτια, που περιέχουν 134 φακέλους, αντίγραφα των οποίων -όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση- βρίσκονται στην Βουλή των Ελλήνων. 

Σύμφωνα πάντα με την επίσημη πληροφόρηση, τα 11 αυτά κιβώτια περιέχουν τις καταθέσεις 88 μαρτύρων στην Ολομέλεια της Ειδικής Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για τον Φάκελο της Κύπρου, όπως και τις καταθέσεις 45 μαρτύρων στην Υποεπιτροπή για τη δημιουργία του πορίσματος, καθώς και τα συνοδευτικά έγγραφα, τα οποία κατατέθηκαν από τους μάρτυρες. Σε 11 κιβώτια, λοιπόν, «έκλεισαν» την προδοσία της χούντας, την τουρκική εισβολή και κατοχή, τις ευθύνες των ξένων, αλλά και τις ευθύνες κάποιων Ελλήνων πολιτικών, που έπαιξαν το παιγνίδι της ξενοκίνητης χούντας μέχρι την επιστροφή της Δημοκρατίας στη χώρα που γεννήθηκε. Διότι ο κάθε μάρτυρας (και ψευδομάρτυρας) είπε το μακρύ του και το κοντό του, ο καθένας κάλυψε τον κομματικό χώρο από τον οποίο προερχόταν, και η μόνη που υπέφερε από το θέατρο του παράλογου, που παίχθηκε στην Ελληνική Βουλή, ήταν η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Πηγή: Η αλήθεια για την κυπριακή τραγωδία του 1974 δεν βρίσκεται στον Φάκελο της Κύπρου… http://mignatiou.com/2017/07/i-alithia-gia-tin-kipriaki-tragodia-tou-1974-den-vriskete-ston-fakelo-tis-kiprou/

Σχόλιο ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ: Διαβάζοντας το άρθρο του κ.Ιγνατίου δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει, φυσικά και οι ένοχοι δεν βρίσκονται μέσα σε 11 κούτες... την αλήθεια την πήρε μαζί του ο Ιωαννίδης αν και όλοι γνωρίζουμε από τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ότι ο άνθρωπος που έδωσε το οκ για το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου ήταν ο Αμερικανός πράκτορας Γκας Λάσκαρης Αβρακώτος και εκτελεστής ήταν ο Ιωαννίδης με τον Σαμψών. 

Διαβάστε το άρθρο, αξίζει της προσοχής σας. 

Αν επιθυμεί κάποιος να μάθει περισσότερα, τότε η αγορά του παρακάτω βιβλίου κρίνεται επιβεβλημένη

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΣΙΝΤΖΕΡ (ΤΡΙΤΟΜΟ)
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ
(για πληροφορίες δίνετε ο σύνδεσμος, γι αυτό και προτιμηθεί βιβλιοπωλείο που έχει εξαντληθεί το τρίτομο έργο, αναζητήστε το εσείς όπου σας ενδιαφέρει)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.