Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Τους αδειάζουν όπου βρουν.. συνεχίζεται η εισβολή λαθρομεταναστών.


Το πλοίο "Ελευθέριος Βενιζέλος", με 1.770 Σύριους πρόσφυγες, αναμένεται να αναχωρήσει τα μεσάνυχτα από τη Κω με κατεύθυνση προς την... Θεσσαλονίκη. 

Πάντως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι πιθανό να κάνει στάση στη Λέρο - αλλά και σε άλλα νησιά- για να παραλάβει μετανάστες κι από 'κει...                                                
                                                                                                              Πηγή: nonews-news.blogspot.gr


Σχόλιο:  Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εδώ και 8 μήνες η χώρα δεν κυβερνάτε, έχουν αφήσει τα πάντα στον αυτόματο πιλότο και προσπαθούν να μας πείσουν ότι διαπραγματεύονται. Γίνετε μια απίστευτη εισβολή λαθρομεταναστών από τα παράλια και κανείς δεν μιλάει.. μόνο κάτι κοντέινερ στον Ελαιώνα ήξεραν να φτιάξουν που και σε αυτά οι λαθρο-εισβολείς δεν πάνε. 90 κοντέινερ έχουν πάει στον Ελαιώνα και από αυτά τα 30 και με το ζόρι γέμισαν. Συν τα δωρεάν κλιματιστικά, συν την δωρεάν περίθαλψη που έχουν, συν το δωρεάν φαγητό.

Όλα αυτά δλδ που ΔΕΝ θα έχουν οι άστεγοι των Αθηνών το χειμώνα που έρχεται... αυτή είναι η λαθροκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την ταυτοποίηση των εισβολέων ούτε λόγος.. μόνο οι Σύριοι έχουν διαβατήρια, όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικοί εισβολείς. Τα έχουμε πει από εδώ, η χώρα θα μπει σε μεγάλη περιπέτεια, ο δρόμος προς το χάος έχει ανοίξει, δεν δραματοποιώ την κατάσταση αλλά εκεί οδηγείτε η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.