Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Κοινωφελή εργασία για παράνομο παρκάρισμα.. προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Όχι δεν είναι φασίστες.. αριστεροί είναι ή μάλλον το παίζουν αριστεροί!

Μειώσεις 50% σε πρόστιμα ορισμένων τροχαίων παραβάσεων καθώς και ευκολίες πληρωμής στην εξόφληση τους με δόσεις περιλαμβάνει η πρόταση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προς το υπουργείο Μεταφορών.

Τα υψηλά πρόστιμα καθώς και η αδυναμία πληρωμής τους λόγω της οικονομικής κρίσης ήταν το βασικό σκεπτικό για τις προτάσεις του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προς τα αρμόδια υπουργεία.

Σε σχετικές εισηγήσεις που βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας περιλαμβάνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, και η σκέψη για την αντικατάσταση της ποινής της αφαίρεσης των πινακίδων με κοινωφελή εργασία.

Όλες αυτές οι προτάσεις αφορούν τις απλές παραβάσεις, όπως η παράνομη στάθμευση.

_________________

Το τυράκι είναι η μείωση προστίμων και οι δόσεις, κάλο θα πουν κάποιοι, καλό σας μέτρο θα συμφωνήσω, όμως η παγίδα είναι αλλού, στην κοινωφελή εργασία!

Έκανες ένα λάθος, πάρκαρες κάπου που είχε απαγορευτική πινακίδα για στάθμευση, η Τροχαία σου αφαίρεσε τις πινακίδες, και αμέσως μετά βρήκες και το χαρτάκι με το πρόστιμο στο παρμπρίζ του οχήματος, κοιτάς πόσο είναι η κλήση και τρέχεις την επόμενη μέρα να την πληρώσεις για να γλυτώσεις τα μισά χρήματα του προστίμου. Όλα αυτά μέχρι και σήμερα.. ή μάλλον μέχρι να αλλάξει το σύστημα των παραβάσεων ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν οι δήθεν αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ αλλάξουν τις παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. το παράνομο παρκάρισμα θα σε στέλνει στους Δήμους να μαζεύεις σκουπίδια, να σκουπίζεις τους δρόμους, να δουλεύεις στα εργοτάξια, να σκουπίζεις τα σκαλιά Υπουργείων ή να είσαι βοηθός μάγειρα στις Φυλακές! Έτσι βλέπεται σκέφτονται την τιμωρία του πολίτη οι αριστεροί της Κυβέρνησης, δεν θα σε αφήνουν να πληρώσεις το πρόστιμο, αλλά θα σε τιμωρούν για παραδειγματισμό, για να μην μπορέσεις ποτέ ξανά να σηκώσεις το κεφάλι και να δεις τον ήλιο, θέλουν να σε κάνουν να απωλέσεις το αίσθημα της Ελευθερίας και όλα αυτά ποιοι; οι δήθεν αριστεροί!

Τα γράφω εδώ και μερικά χρόνια.. η χώρα οδηγείτε στο απόλυτο χάος. Θα φοβόμαστε ακόμα και να ανασάνουμε.. ξυπνήστε και αναρωτηθείτε που πάμε! Αν δεν ξυπνήσετε αυτή η χώρα σε πολύ λίγα χρόνια θα μοιάζει σαν μια μεγάλη ΦΥΛΑΚΗ!

Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε ή να παραμείνουμε σκλάβοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.