Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Έρευνα για τον αρχιφύλακα στην Κω που χαστουκίζει λαθρομετανάστη-εισβολέα.



Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχτηκε η διενέργεια κατεπείγουσας διοικητικής έρευνας, σχετικά με τις εικόνες αυτές. Επιπλέον, την προανάκριση ανέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

O αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, έχει ενημερωθεί για το συμβάν.

Επιπροσθέτως στα επεισόδια που εξελίχθηκαν χθες στην Κω με τους Λαθρό να επιχειρούν να μπουν με βία στο Α.Τ. εξελίχθηκαν σκηνές που μόνο στην Συρία μπορούμε να δούμε. Οι λαθρομετανάστες προσπάθησαν να λιντσάρουν τους Αστυνομικούς και για να μην γενικευθεί η σύρραξη, πολίτες έριξαν δυναμίτες ώστε να εκτονωθεί η ένταση, Οι λαθρό-εισβολείς ευτυχώς απομακρύνθηκαν και η ένταση των διαμαρτυριών κόπασε.

Αν δεν παρθούν μέτρα.. σύντομα οι λαθρό-εισβολείς θα δημιουργήσουν προβοκάτσιες ίσως και με νεκρούς. Η Ελληνική Δημοκρατία πρέπει να λάβει μέτρα.. και να ξυπνήσει, δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα σύνορα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.