Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Παράδοση, παραλαβή στο ΥΠΕΘΑ, έξυπνα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε σε υπηρεσιακή!


Μετά από επτά μήνες ο Πάνος Καμμένος παρέδωσε το ΥΠΕΘΑ στον υπηρεσιακό ΥΕΘΑ πτέραρχο Γιάννη Γιάγκο.

Επειδή τα πράγματα κάνουν μπαμ, ας τα γράψω για να υπάρχουν και οι κρίνοντες κρίνονται. Πανέξυπνο το κόλπο με την υπηρεσιακή κυβέρνηση, στον ΣΥΡΙΖΑ τα μέτρησαν όλα και φυλάγονται για την επόμενη μέρα των εκλογών, ξέρουν ότι θα έχουν απώλειες μεγάλες αλλά αυτό που φοβούνται ποιο πολύ είναι ο θυμός των πολιτών που είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή πως θα εκφραστεί. Η απώλεια των 25 βουλευτών και το κόμμα Λαφαζάνη κάνει τα πράγματα δύσκολα γι αυτοδυναμία και γι αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τα μέτρα του και καλύπτει τους Υπουργούς τους από μια πιθανή εξευτελιστική παράδοση σε Υπουργούς της ΝΔ ή και του ΠΑΣΟΚ, γιατί αυτή η κάλπη θα είναι ζόρικη για την πρώτη φορά αριστερά. 

Είπαν λοιπόν να φυλαχτούν.. έξυπνα και χωρίς να μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει για τίποτα, παραδίδουν στην υπηρεσιακή και αν κερδίσουν θα πάνε σας θριαμβευτές να παραλάβουν αν χάσουν δεν θα είναι αυτοί που θα παραδώσουν και έτσι η εικόνα τους έστω και για λίγο θα διασωθεί.

Είπαμε πρώτη φορά αριστερά.. αλλά η αριστερά στο μαγείρεμα και στα παιχνίδια κάτω από το τραπέζι είναι πρώτη και καλύτερη. Γλύτωσαν την γιούχα... γιατί τώρα οι παραδόσεις, παραλαβές θα γίνουν χωρίς τυμπανοκρουσίες και αν κερδίσουν θα μπουκάρουν στα Υπουργεία ως νέοι Ναπολέοντες.

Μανούλα η αριστερά σε κάτι τέτοια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.