Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τα ΣΚΟΠΙΑ λόγω των αυξημένων ροών λαθρομεταναστών από την Ελλάδα.

Πρόβλημα αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα με την ενέργεια των ΣΚΟΠΙΩΝ να θέσει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης την συνοριογραμμή της χώρας με την ΕΛΛΑΔΑ.

Τι σημαίνει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για το κρατίδιο των ΣΚΟΠΙΩΝ: Πλέον στα σύνορα θα μεταφερθούν μονάδες του Στρατού και θα αναλάβουν αυτοί την ασφάλεια με συνεπικουρία των Δυνάμεων Ασφαλείας(Αστυνομία, Μυστικές Υπηρεσίες κτλ). Αυτό φυσικά θα έχει ως αποτέλεσμα μια κλιμάκωση πλέον την ρήξης με τα ΣΚΟΠΙΑ διότι όταν στα σύνορα σου οι απέναντι παρατάσσουν στρατεύματα, όλο το πλάνο σχέσεων της Ελλάδας με την γείτονα αναθεωρείτε προς το δυσμενέστερο.

Δεν είναι τυχαία και η αλλαγή του Στρατεύματος σε επίπεδο αρχηγών που φαίνεται ότι τελειώνει σήμερα αργά το απόγευμα, μένουν πλέον οι υπογραφές του Προέδρου της Δημοκρατίας. Και φυσικά δεν πρέπει να μας διαφεύγει και ο εκλογικός συναγερμός που έχει σημάνει για τις 13 ή 20 Σεπτεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.