Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Ξεπουλάνε την Ελλάδα βήμα, βήμα.. η χώρα οδηγείτε στον αφανισμό.

Τα ενεργειακά αποθέματα της χώρας μπαίνουν στο ταμείο υποθηκών που επέβαλλε ο νοσταλγός άλλων εποχών Β.Σόϊμπλε! Μόνο έτσι η Ελλάδα θα συγκέντρωνε τα 50 δις “εγγυήσεων”για το δάνειο των 80 και δις ευρώ.

Ενώ τις τελευταίες ημέρες έχουν μπει μόνο από τα θαλάσσια σύνορα 50.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! 

Δεν χρειάζονται λόγια και αναλύσεις.. τι να σχολιάσεις το ξεπούλημα; τους λαθρό μουσουλμάνους που δεν ξέρουμε από που κρατάει η σκούφια τους; τι; πείτε μου..

Ξεπουλάνε την χώρα.. και οι πολίτες δροσίζονται. ε δροσιστείτε λοιπόν, αφού δεν σας ενδιαφέρει η πατρίδα. Μην γίνει όμως κανά κακό και φωνάζετε... προσοχή! Γιατί όταν σας τα λέγαμε, μας αποκαλούσατε ακραίους και εθνικιστές. Και σε όλο αυτό το χάλι προσθέστε, κοινωνικό κράτος ΜΗΔΕΝ, οικονομια ΜΗΔΕΝ, τράπεζες ΜΕΙΟΝ ΜΗΔΕΝ.., Ανεργία στα ύψη, μπορεί να φθάσει και το 30% του ενεργού πληθυσμού και βάλτε και το κερασάκι του ερωτήματος που σας έχω θέσει σε ψηφοφορία κάτω από το κεντρικό λογότυπο του ellada-kupros "Ποια είναι η μεγαλύτερη απειλή για την Ελλάδα;", που φυσικά δεν είναι άλλη από την υπογεννητικότητα!

Ζητήσατε μεταπολίτευση και ήρθε ολετήρας!


Ποια είναι η μεγαλύτερη απειλή για την Ελλάδα;

Ποια είναι η μεγαλύτερη απειλή για την Ελλάδα;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.