Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Ταξιδιωτικό γραφείο Λαθρομεταναστών "η φιλεύσπλαχνη ΕΛΛΑΣ"

Με λεωφορεία του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης θα μεταφερθούν στον σταθμό «Μακεδονία» οι περίπου 1.700 μετανάστες επιβάτες του «Ελευθέριος Βενιζέλος» που πλέει προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Το πλοίο ξεκίνησε το ταξίδι σήμερα το πρωί από το λιμάνι της Κω και αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης απόψε το βράδυ.

Το πλοίο θα πραγματοποιήσει ενδιάμεσους σταθμούς σε Κάλυμνο και Λέρο από όπου θα παραλάβει και άλλους μετανάστες. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να πάει στον Πειραιά, αλλά ο σχεδιασμός άλλαξε στην πορεία.

Το πλοίο θα πραγματοποιήσει μία ακόμη στάση μετά τη Λέρο στο νησί της Μυτιλήνης αργά το απόγευμα προκειμένου να παραλάβει πρόσφυγες από το νησί και να υπάρξει αποσυμφόρηση και στη συνέχεια θα συνεχίσει το ταξίδι του προς τη Θεσσαλονίκη.
www.newsbomb.gr

Σχόλιο:  Όχι μόνο θα τους μεταφέρουμε στην Θεσσαλονίκη, αλλά θα τους πάμε μέχρι στα σύνορα με τα ΣΚΟΠΙΑ, δλδ το Ελληνικό κράτος κάνει με επίσημο τρόπο τον διακινητή λαθρομεταναστών. Αυτά μόνο σε ένα κράτος που ΔΕΝ έχει κυβέρνηση αλλά κυβερνάτε από ξένους θα μπορούσαν να συμβούν.

Τέτοια ξεφτίλα ούτε στην Χούντα... Υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα νησιά του Αιγαίου πάνω από 20.000 λαθρο-εισβολείς και η Κυβέρνηση των Αθηνών κοιμάται τον ύπνο του προδότη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.