Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Φόβοι για επίθεση αυτοκτονίας από τζιχαντιστές στην Ελλάδα.... το φωνάζαμε, αλλά μας έλεγαν ακραίους!


Διαβάστε την είδηση και το σχόλιο του ellada-kupros θα βρίσκεται στο τέλος.. τσεκουράτο και πραγματικό, όπως πάντα.

Ανησυχία επικρατεί στις ελληνικές αρχές σχετικά με ενδεχόμενη επίθεση από υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους στην Ελλάδα εναντίον προσφύγων από τη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής», το οποίο επικαλείται άγνωστους μέχρι τώρα φακέλους ερευνών.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, θεωρείται πως, αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα γίνει υπό τη μορφή επίθεσης αυτοκτονίας όπως αυτές που λαμβάνουν χώρα στο Ιράκ και τη Συρία. Σε αυτό το πλαίσιο έχει ζητηθεί η λήψη ειδικών μέτρων ασφαλείας έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη και σε άλλες υπηρεσίες όπου συγκεντρώνονται κυρίως Σύριοι πρόσφυγες που καταφθάνουν στη χώρα. Παράλληλα, έχουν δοθεί εντολές να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή σε άτομα τα οποία φαίνονται «παράταιρα», ή ντυμένα με περίεργο, για τα δεδομένα της εποχής, τρόπο (βαριά ρούχα που μπορεί να κρύβουν εκρηκτικούς μηχανισμούς).

Ένα τέτοιο πλήγμα θα είχε τόσο εκδικητικό χαρακτήρα σε βάρος των χριστιανών προσφύγων, όσο και στόχο την αποστολή μηνύματος ότι δεν πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς πουθενά. Ωστόσο, εκτιμάται ότι δεν θα ήταν απίθανο να στοχευθούν μουσουλμάνοι, κυρίως μετριοπαθείς σουνίτες και άλλοι, καθώς και Κούρδοι.

Σχόλιο Ποια μέτρα έχετε πάρει; γιατί εδώ πέφτει χοντρό δούλεμα. Πως θα εποπτεύσετε τις περιοχές που θεωρείτε ότι μπορούν να μπουν στο στόχαστρο φανατικών όταν ο μισός στόλος των μηχανών είναι εκτός γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για να συντηρηθεί και περιμένει στα υπόστεγα;

Επέστρεψαν και αν πόσοι στους VIP;

Πως θα αντιμετωπίσετε τους 50.000 που μπήκαν μόνο σε 10 ημέρες από τα σύνορα; πως μπορείτε να γνωρίζεται ότι ανάμεσα του δεν υπάρχουν τζιχαντιστές; 

Πως θα ανακοπεί η ροή των μεταναστών;

Μήπως έρχονται κρίσεις και θέλετε να σώσετε το τομάρι σας και διαρρέεται αυτές τις ανησυχίες;

Για να τελειώνουμε... το φωνάζουμε πολλά blog και site πατριωτικού ενδιαφέροντος εδώ και πολλά χρόνια, από την εποχή που όλοι καταλάβαμε που οδηγούνται τα πράγματα και βλέπαμε τις αυξημένες ροές λαθρομεταναστών. Τότε όμως δεν ενδιέφερε την πολιτεία να λάβει μέτρα, όσοι φωνάζαμε, ήμασταν οι γραφικοί και εθνικιστές, έτσι μας έβλεπε το υδροκέφαλο κράτος και όχι σαν φωνές που τους δείχναμε το μέλλον! Τώρα με τις καραβιές να έρχονται ανεξέλεγκτες προσπαθούν να βρουν ημίμετρα, διαφυλάσσοντας τα του οίκου τους, την Διεύθυνση αλλοδαπών. Μέχρι εκεί μπορεί να σκεφτεί το υδροκέφαλο κράτος των Αθηνών. Μέχρι εκεί μπορούν να πράξουν..

Κατά καιρούς έχουν υπάρξει επιτυχίες της ΕΥΠ και της ΕΛΑΣ αλλά πάντα με βοήθεια από ξένες υπηρεσίες. Εμείς ακόμα ψάχνουμε τα βαλιτσάκια της ΕΥΠ κάπου στην περιοχή του Χολαργού.. και φοβόμαστε όταν η ΕΥΠ διεξάγει επιχειρήσεις χωρίς να ενημερώσει όλο του ντουνιά. Σε αυτή τη μπανανία ζούμε.. ή μάλλον θέλουν να ζούμε.

Κύριοι της κυβερνήσεως.. σας το φώναζα εδώ από το ellada-kupros ότι αυτό το κύμα λαθρό που μπαίνει καθημερινά από τα υδάτινα σύνορα, μόνο δεινά μπορεί να φέρει και μάλλον θα δικαιωθώ. Το κακό είναι ότι θα δικαιωθώ με ήττα για την πατρίδα μου.. κάτι που εσάς δεν φαίνεται και να σας ενδιαφέρει πολύ. 

Αν δεν κόψετε ΤΩΡΑ.. ΧΘΕΣ... το κύμα των λαθρό, θα έχουμε σαν χώρα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Θα κυνηγάμε τους τζιχαντιστές στα Σεπόλια και στον Κολωνό... και δεν θα ξέρουμε που πάνε τα 4. Δεν θα αντέξει άλλο η χώρα.. όχι γιατί το γράφω εγώ, αλλά γιατί δεν αντέχουμε άλλο τόσους πολλούς λαθρό και το κυριότερο ΔΕΝ ξέρουμε από που κρατάει η σκούφια τους. Δεν υπάρχουν πλέον στις χώρες τους ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ αρχές που να μπορούν να ενημερώσουν τις δικές μας και να γίνει ένα σωστός έλεγχος στα στοιχεία τους, γι αυτό και πρέπει το κύμα των λαθρό να ανακοπεί ΧΘΕΣ! 

Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι η Ε.Ε. όχι μόνο ΔΕΝ θέλει να μας βοηθήσει, αλλά αδιαφορεί προκλητικά. Εκτός και αν η κυβέρνηση μας είναι στο κόλπο... 

Τους επόμενους μήνες επειδή δεν ξέρουμε τι θα δούμε και δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε.. πρέπει και εμείς οι πολίτες να δράσουμε και πως μπορούμε να δράσουμε; ενημερώνοντας τις αρχές αν δούμε κάτι ύποπτο, και ΔΕΝ νοικιάζουμε τα σπίτια μας ή αποθήκες σε μετανάστες που δεν έχουν χαρτιά. Το κυριότερο όμως είναι η ενημέρωση προς τις Αστυνομικές αρχές.. αν δεν βοηθήσουμε τώρα που τα πράγματα είναι δύσκολα, πότε θα βοηθήσουμε; Βλέπετε και εσείς ότι το κράτος.. ΔΕΝ μπορεί να τα βγάλει πέρα, τώρα είναι που πρέπει να βοηθήσουμε τις αρχές! Ας το προσπαθήσουμε.. το αξίζει η Ελληνική Δημοκρατία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.