Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Απονομή Πτυχίων και Πτερύγων Αλεξιπτωτιστού σε Ευέλπιδες


Την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών, παρουσία το Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, η τελετή απονομής πτυχίων και πτερύγων Αλεξιπτωτιστή στατικού ιμάντα σε 100 Ευέλπιδες της IVης Τάξεως της Σχολής, οι οποίοι περάτωσαν επιτυχώς το Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστή (ΣΒΕΑ).

Οι Ευέλπιδες εκπαιδεύτηκαν εθελοντικά το ΣΒΕΑ, σε βάρος της καλοκαιρινής τους άδειας και σε μια μέρα ορόσημο για την καριέρα τους, «υπέγραψαν» ένα συμβόλαιο με τον εαυτό τους αλλά και με τους συναδέλφους τους, σύμφωνα με το οποίο οφείλουν να καλλιεργούν το θάρρος, την ανδρεία, την αξιοπρέπεια, την αποφασιστικότητα, την ανιδιοτέλεια και την αλληλεγγύη, αρετές που χαρακτηρίζουν τους Έλληνες Αλεξιπτωτιστές.

Στην τελετή παρέστησαν ο Α΄ Υπαρχηγός ΓΕΣ, ο Διοικητής της Σχολής Ευελπίδων, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ, αντιπροσωπεία Αξιωματικών, συγγενείς και φίλοι των Ευελπίδων.

ΓΕΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.