Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Έρχεται το τρίτο μνημόνιο.. το ψήφισαν και είπαν και ένα τραγούδι.


Με 222 "Ναι", 64 "Οχι" και 11 "Παρών" ολοκληρώθηκε πρίν από λίγη ώρα η ψηφοφορία στη Βουλή και πέρασε το μνημόνιο


«Όχι σε όλα» ψήφισαν ο τέως ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκης, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο τέως υπουργός Δημήτρης Στρατούλης, η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η βουλευτής Επικρατείας Αγλαΐα Κυρίτση, ο Κώστας Ήσυχος, η Νάντια Βαλαβάνη, η Ελένη Σωτηρίου, ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάς. ο Βασίλης Χατζηλάμπρου. ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο Στέφανος Σαμοΐλης, ο Γιάννης Σταθάς, ο Κώστας Λαπαβίτσας, ο Θωμάς Κώτσιας, ο Αθανάσιος Σκούμας, η Αλεξάνδρα Τσανάκα, ο Μιχάλης Κριτσωτάκης. η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, η Ιωάννα Γαϊτάνα, η Λίτσα Αμμανατίδου, ο Στάθης Λεουτσάκος, ο Κωνσταντίνος Δελημήτρος, ο Βασίλειος Κυριακάκης, η Ηρώ Διώτη, ο Ζάννας Ζήσης, ο Ιωάννης Ζερδελής, η Ευγενία Ουζουνίδου, ο Θανάσης Πετράκος, η Ελένη Ψαρρέα και ο Δημήτρης Κοδέλλας.

Παρών δήλωσαν Αλέξης Μητρόπουλος, Κωνσταντίνος Δερμιτζάκης, Βασιλική Κατριβάνου, Μαρία Κανελλοπούλου, Ανέττα Καββαδία, Χρήστος Καραγιαννίδης, Νίκος Μιχαλάκης, Θεοφάνης Κουρεμπές, Τζηκα Δανάη και Βασιλίκη Λέβα ενώ παρών σε άρθρα ψήφισαν ο Γ. Κυρίτσης και ο Δ. Σεβαστάκης.

Απών από τη διαδικασία ήταν ο βουλευτής Ευβοίας Γιώργος Ακριώτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.