Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Δεν σταματά ο Ερντογάν.. τα αλλάζει όλα στην Τουρκία.

Κλείνει όλες τις Σχολές Αξιωματικών και Υπαξιωματικών όλων των σωμάτων και τις αντικαθιστά με Εθνικά Στρατιωτικά Πανεπιστήμια. σκοπός φυσικά το ξερίζωμα του δικτύου Γκιουλέν σε όλες τις βαθμίδες των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και αυτά περνούν στο Τουρκικό σύστημα Υγείας για τους ίδιους λόγους. Καταργεί και τα Στρατιωτικά Λύκεια σε όλη την χώρα. Όλοι οι αρχηγοί των Επιτελείων θα υπάγονται στον Υπουργό Άμυνας. Μέχρι και χθες το Γενικό Επιτελείο ήταν ανεξάρτητο αλλά υπαγόταν στην δικαιοδοσία του Προέδρου. Η χωροφυλακή και η Ακτοφυλακή θα υπάγονται πλέον Υπ.Εσωτερικών.
Όσοι Πανεπιστημιακοί έφυγαν αντικαταστάθηκαν, το ίδιο έχει συμβεί και σε μεγάλη μερίδα των Δικαστών όλων των βαθμίδων. Τα ξένα Πανεπιστήμια που έκλεισαν ήταν όλα επιρροής του Γκιουλέν. 

Ο Ερντογάν συνεχίζει να δείχνει τους Αμερικανούς για το πραξικόπημα και συγκεκριμένα τον Στρατηγό Βοτελ για όσα είπε σχετικά με τους πραξικοπηματίες, στόχος του η βάση του Ιντσιρλίγκ που φοβάται πάρα πολύ. Κλείνει τις βάσεις της Π.Α. στην Άγκυρα, Ακίντζι, το ίδιο θα κάνει και με τις βάσεις στην Πόλη, στην περιοχή του Μάλτεπε, το ίδιο και με βάσεις της Αεροπορίας Στρατού όπου και εκεί θα μπει λουκέτο, συνολικά 4 με 5 βάσεις έχουν ήδη καταργηθεί στην πράξη.

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της Τουρκικής Δύναμης των Κατεχομένων στην Κύπρο Αντιστράτηγος Ιλίας Μποζκούρτ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.