Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Αυτομόλησε η ομάδα που έκανε την επίθεση στο Ξενοδοχείο που έμενε ο Ερντογάν τις πρώτες ώρες του Πραξικοπήματος, βρέθηκε ο οπλισμός τους σε δάσος σε κοντινή απόσταση.






















Ο εξοπλισμός της ομάδας, ασύρματοι, όπλα βρέθηκαν σε δασική έκταση κοντά στο Grand Yazici Marmaris Hotel που διέμενε ο Ερντογάν. Η ομάδα εθεάθη να μπαίνει στην δασική έκταση μετά την επίθεση στο Ξενοδοχείο, αυτό έχει επιβεβαιωθεί αν και το Πρακτορείο Ειδήσεων Anadolu πιθανολογεί ότι ίσως να ήταν οπλισμός που αφέθηκε στο σημείο για να χρησιμοποιηθεί αργότερα, αλλά μάλλον αυτό το σενάριο είναι σχετικά απίθανο να ισχύει. Οι μαρτυρίες ότι Στρατιώτες μπήκαν στην δασική περιοχή είναι πολλές και επιβεβαιωμένες. Αν και όλοι οι ΔΚΤΕΣ που πήραν μέρος στην επιχείρηση είναι γνωστοί στις αρχές.


*Παίζει πολύ δυνατά το σενάριο να δοθεί αμνηστία σε όσους Στρατιώτες δεν έχουν εμπλακεί σε δολοφονίες πολιτών ή τραυματισμούς και απλά ακολούθησαν εντολές Στελεχών. Είναι κάτι όμως που δεν θα ανακοινωθεί σύντομα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.