Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Ενημέρωση 04:16. Διάγγελμα Ερντογάν από το Αεροδρόμιο Ατατούρκ.


Στην πλατεία Ταξίμ 30 Στρατιώτες παραδόθηκαν στην Αστυνομία.

Νέα επίθεση σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως της Σαμπάχ.

Στο πλευρό των Πραξικοπηματιών σημαντική μερίδα της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας και της Στρατοχωροφυλακής.

Ο Ερντογάν στο Αεροδρόμιο με κατεύθυνση την αίθουσα VIP για να προβεί σε διάγγελμα.

04.25
Διάγγελμα Ερντογάν, περιληπτικά 

Κινητικότητα από τις Ένοπλες Δυνάμεις από το μεσημέρι, ανέφερε ο Ερντογάν. προσπαθήσαμε να παρέμβουμε για ενότητα αλλά μια ομάδα το παράλληλο κράτος προσπάθησε να παρέμβει στα εσωτερικά της χώρας.

Η κίνηση αυτή είναι ένας ξεσηκωμός και μια προδοσία και θα πληρώσουν βαρύ τίμημα. Εδώ υπάρχει μια κυβέρνηση που ήρθε στην εξουσία με την ψήφο του λαού, δεν με χωνεύουν αλλά εγώ ήρθα εδώ με τις ψήφους, Εμείς σε αυτόν τον ιερό αγώνα βάλαμε τις ζωές μας μπροστά και τις ψυχές και αυτή την στιγμή είναι μια μεγάλη κίνηση και θα γίνει η αιτία για να ξεκαθαρίσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Και γίνετε πριν το Στρατιωτικό συμβούλιο που γνώριζαν ότι θα τους αποβάλλουμε από το Σώμα. Και η Τουρκία δεν είναι αυτή και αλλάζουμε τις συμπεριφορές.

Γιατί πετάνε τα F16 πάνω από την Πόλη, γιατί τα πήραμε; για να πετούν πάνω από τους εχθρούς της Τουρκίας, εμποδίζουν τα αλλά αεροσκάφη. Από την Μαρμαρίδα που έφυγα, βομβάρδισαν το σημείο που βρισκόμουν. Επίσης επιτέθηκαν στην ΜΙΤ, στην Προεδρεία.

Δεν ξέρω την κατάσταση του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τους καλώ όλους τους αρχηγούς, τους αξιωματικούς των Ε.Δ., εσείς πιστεύεται στις αξίες αυτού του λαού, αυτοί παίρνουν από τον Γκιουλέν τις οδηγίες. Μην αντιστέκεστε απέναντι στον κόσμο. Μην στρέφεται τα όπλα αυτά εναντίον σας, αυτά τα όπλα δόθηκαν στον λαό από εσάς. Συλλαμβάνονται σε όλες τις βαθμίδες και θα πάμε μέχρι πάνω στην ιεραρχία.

Ο Στρατός δεν ελέγχει αυτήν την στιγμή στην κατάσταση στην Τουρκία. Αυτούς τους εισβολείς δεν θα τους επιτρέψουμε να υπάρχουν στην χώρα.

Θα επιστρέψουν στα στρατόπεδα τους με τα όπλα, γιατί αυτά τα έχει δώσει στον Στρατό ο λαός.

Εγώ αυτή την στιγμή μένω μαζί με τον λαό μου και θα μείνω μαζί με τον λαό μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.