Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Φωτιά στο αεροσκάφος της Egypt Air η αιτία της συντριβής.

Μετά την ανακοίνωση από την επιτροπή διερεύνησης των αιτιών πτώσης του αεροσκάφους της EgyptAir στη Μεσόγειο τον Μάιο, οι πρώτες καταγραφές από το μαύρο κουτί στο πιλοτήριο του μοιραίου αεροσκάφους δείχνουν πως ένας από τους δυο πιλότους του αεροσκάφους προσπάθησε να σβήσει μια φωτιά πριν την συντριβή του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με τη Le Figaro, το μαύρο κουτί που βρισκόταν στο κοκπιτ, κατέγραψε πως υπήρξε προσπάθεια κατάσβεσης φωτιά πριν την συντριβή του αεροσκάφους, γεγονός που επιβεβαιώνει τα προγενέστερα ευρήματα της επιτροπής διερεύνησης του ατυχήματος πως υπήρχε φωτιά στο αεροπλάνο.

Επτά λεπτά πριν χαθεί κάθε επαφή με το αεροπλάνο ένα από τα μαύρα κουτιά κατέγραψαν μια σειρά από μηνύματα που δείχνουν πολλαπλές βλάβες στο αεροσκάφος, συμπεριλαμβανομένης, ενδεχομένως μιας φωτιάς στην τουαλέτα καθώς και στο κύριο ηλεκτρονικό σύστημα του αεροσκάφος.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να δημοσιοποιηθούν όσο προχωρούν οι έρευνες

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.