Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Τι είναι αληθές και τι όχι.. στο πραξικόπημα στην Τουρκία. Ενημέρωση 16:00

Έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 20 Ανώτεροι και Ανώτατοι Στρατιωτικοί που έλαβαν μέρος στο Πραξικόπημα σύμφωνα με Στρατιωτικές πηγές στην Τουρκία. Ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό όμως δεν δόθηκε μεγάλη σημασία από τα Ελλαδικά ΜΜΕ.

ΔΕΝ έχουν συλληφθεί όλοι οι Πραξικοπηματίες.
Το Ιντσιρίλγκ - Incirlik  ΔΕΝ είναι προσβάσιμο, ελέγχεται η περιοχή από τους Πραξικοπηματίες. Έκλεισε προσωρινά για λόγους ασφαλείας. Ετοιμάζουν έφοδο οι Αστυνομικές Δυνάμεις με δυνάμεις του Στρατού που πρόσκεινται στον Ερντογάν.

Η Ναυτική βάση Golcuk ΔΕΝ ελέγχεται και βρίσκεται στα χέρια των Πραξικοπηματιών. Η Φρεγάτα (F240) Yavuz, το φόβητρο για την Τουρκία είναι στα χέρια των πραξικοπηματιών και κρατούν ομήρους.

Δυσαρέσκεια για τον Αρχηγό Ακάρ.. έντονη και γι αυτό ο Ερντογάν επίσημα ΔΕΝ του έχει δώσει εντολή να επιστρέψει αν και βρίσκεται στο γραφείο του.

Τα στενά στον Βόσπορο άνοιξαν για τάνκερ και πολεμικά πλοία ξένων χωρών.

Θα επανεξεταστεί η θανατική ποινή για τους πραξικοπηματίες.

Η Aeroflot Russian Airlines σταμάτησε τα δρομολόγια της για την Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα.

Η British Airways ακύρωσε όλα τα δρομολόγια.

Η AEGEAN ακύρωσε τα σημερινά δρομολόγια.

Οι πτήσεις προς το Ισραήλ έχουν αρχίσει.

Η Τουρκία ΔΕΝ επιτρέπει την απογείωση Αμερικανικών αερογραμμών από το έδαφος της.

2 Φρεγάτες που είχαν αποπλεύσει από την Ναυτική Βάση στην Σμύρνη επέστρεψαν στην βάση τους. Πυροβολισμοί μέσα από την βάση κατά των οπαδών του Ερντογάν και της Αστυνομίας, συλλήψεις από την Αστυνομία αγνώστου αριθμού Ναυτών. 

Το ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη



Οι Τουρκικές αερογραμμές θα πετάξουν κανονικά με 183 πτήσεις μόνο για σήμερα, φυσικά αυστηρός έλεγχος θα γίνετε στους Τούρκους πολίτες. Χθες ακυρώθηκαν 132 πτήσεις.

Συλλήψεις σε Στρατιωτική βάση στο Diyarbakir, τουλάχιστον 100 Στρατιωτών και Στελεχών, πριν ελάχιστα λεπτά(15:57).

Φωτογραφίες από τους συλληφθέντες στο Γενικό Επιτελείο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.