Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

3 Eλικόπτερα των Τ.Ε.Δ. πετούσαν πριν λίγες ώρες πάνω από την Κωνσταντινούπολη με άγνωστους χειριστές! Λείπουν 42 ελικόπτερα από την ΠΑ της Τουρκίας.

























Ο Ερντογάν έχει δώσει διαταγή για πλήρη έλεγχο του εναερίου χώρου με επιτήρηση από F16, αυτή ήταν η εντολή-διαταγή που έδωσε από το πρωί. Η αστυνομία δεν γνωρίζει γιατί το συγκεκριμένο ελικόπτερο πέταξε πάνω από την Πόλη.

Πάνω μόνο από την Πόλη πετούσαν από το πρωί 5 F16!!! Και όχι μόνο από την Πόλη αλλά σε όλο το εύρος του Μαρμαρά και της γύρω περιοχής.

Μεγάλη ανησυχία και για το δημοσίευμα του Sputnik σχετικά με την απώλεια 42 ελικοπτέρων στην καταμέτρηση που έγινε... αυτό ίσως να σημαίνει πολλά για την συνέχεια! Μέχρι και τώρα δεν γνωρίζουν που έχουν μετασταθμεύσει.
http://sputniknews.com/news/20160717/1043162524/helicopters-turkey-coup-erdogan-weapons.html

At least 42 helicopters have gone missing from Turkey's military inventory in the wake of the failed coup attempt on Friday evening causing concern that there may be another act to the attempted overthrow of Erdogan.

CNN Turk anchor Serdar Tuncer reports that at least 42 helicopters have gone missing from the Turkish military inventory and says concern is brewing that another coup effort may soon be underway.

"It is as though this rogue will try more things. Can they succeed? No! But will they try?" said the reporter.

Unrest continues in Turkey in the wake of Friday's failed coup attempt that left at least 265 dead and over 2000 people wounded, most of whom were civilians answering the call of President Erdogan to put down the coup attempt.
NATO also maintains roughly 90 tactical nuclear weapons at the Incirlik Air Base, from where the 42 helicopters have gone missing, causing concern about the security of US weapons in Turkey and raising the specter that terrorists may ultimately be able to get their hands on advanced weaponry or potentially a nuclear bomb.

Για να ανησυχεί το ΝΑΤΟ πάντως έχουμε να κάνουμε με απώλεια που δεν είναι στα χαρτιά ή από κάποιο λάθος αλλά μιλάμε για πραγματικό γεγονός!

Τα ελικόπτερα της βάσης του Ιντσιρλίγκ είναι επιθετικά AH-1W Super Cobra, μεταφορικά S-70 και, εξοπλισμένα μεταφορικά S-70 και μεταφορικά AS-332 Cougar.

Αν λοιπόν όλα αυτά ευσταθούν.., και δύσκολο να μην ευσταθούν αφού το CNN Turk & Sputink δύσκολα θα έβγαζαν κάτι τέτοιο στον αέρα, τότε μιλάμε για ενδεχόμενη νέα απόπειρα πραξικοπήματος, άγνωστο πότε. Θα μου πείτε με 2.700 Στρατιωτικούς με χειροπέδες και με δεκάδες Στρατηγούς και μονάδες στα χέρια του Ερντογάν μπορούν να επιχειρήσουν ξανά; δείτε απλά τους αριθμούς.. και μην βγάζετε ΠΟΤΕ από το μυαλό ότι η 1η Στρατιά ΔΕΝ μίλησε και δεν πήρε θέση, αφού ουσιαστικά σε πρώτη φάση πρόδωσε τους πραξικοπηματίες και μετά εξαφανίστηκε από προσώπου γης.
Ο αριθμός μόνο του Στρατού ξηράς φτάνεις τις 315.000.... στο πραξικόπημα υπολογίζουν ότι έλαβαν μέρος περίπου 15.000 Στελέχη και Στρατιώτες. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι εύκολα μπορεί να ανατραπεί ο Ερντογάν και θα το γράφω συνέχεια, οι Κεμαλικοί είναι ΠΟΛΛΟΙ στις Ε.Δ. της Τουρκίας και δεν έχουν πάρει θέση.

Πάντως ο Αρχηγός της Αστυνομίας στην Πόλη Mustafa Çalışkan είπε για το περιστατικό των 3 ελικοπτέρων που πετούσαν πάνω από την Πόλη στις 22:30, ότι έχει ενημερωθεί η Πολεμική Αεροπορία και ότι υπάρχει ήδη διαταγή στα F16 να καταρρίπτουν ότι κινείτε και δεν έχει άδεια! Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι υπήρξε κατάρριψη ελικοπτέρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.