Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Τρόφιμα και νερό για 10 ημέρες εξετάζει η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ως μέτρο πρόληψης από ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα.

H γερμανική κυβέρνηση προετοιμάζει τους πολίτες για νέα «χτυπήματα» καλώντας τους να έχουν απόθεμα σε νερό και τρόφιμα για τουλάχιστον 10 ημέρες.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS), η οποία σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι η κυβέρνηση αναμένεται να ζητήσει από τους πολίτες να αποθηκεύσουν τρόφιμα και νερό στο ενδεχόμενο «επιθέσεων ή καταστροφής».

«Ο πληθυσμός θα υποχρεωθεί να έχει ατομικό απόθεμα τροφίμων για δέκα ημέρες», αναφέρει η εφημερίδα, επικαλούμενη πληροφορίες από σχετικό πλάνο που σχεδίασε το υπουργείο Εσωτερικών.

Αναλυτικότερα, η γερμανική εφημερίδα κάνει λόγο για «Πλάνο για την Πολιτική Άμυνα», το οποίο συντάχθηκε το 2012 από ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με τη FAS, δήλωσε ότι το πλάνο πρόκειται να συζητηθεί την ερχόμενη Τετάρτη και να παρουσιαστεί από τον υπουργό, ενώ αρνήθηκε να προχωρήσει σε πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενό του.

Εντούτοις, όπως τονίζει το έντυπο οι πολίτες θα κληθούν να αποθηκεύσουν μπουκάλια πόσιμου νερού για πέντε ημέρες στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων ώστε ο κόσμος να «προετοιμαστεί καταλλήλως για μία εξέλιξη που θα μπορούσε να απειλήσει την ύπαρξή μας και δεν μπορεί να αποκλειστεί στο μέλλον».

Pronews. onalert.gr

ΥΓ. Και φυσικά φοβάται τρομοκρατικό χτύπημα με χημικά, πιθανότατα σε ταμιευτήρες νερού ή σε φράγματα ή σε υδροηλεκτρικά εργοστάσια. Για να εξετάζει αυτή την πιθανότητα η ΓΕΡΜΑΝΙΑ σημαίνει ότι οι Μυστικές Υπηρεσίες έχουν λάβει πληροφορίες για ένα τέτοιο χτύπημα στην καρδιά της Ευρώπης. Δεν πάνε καλά τα πράγματα για την Ε.Ε. και όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον πόλεμο της ΣΥΡΙΑΣ και στην ανόητη απόφαση της Ε.Ε, να φιλοξενήσει στα εδάφη της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ πρόσφυγες και λαθρο-εισβολείς από την Συρία και το Ιράκ., όπου η ταυτοποίηση τους είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.