Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Έχουν οι φύλακες τη γνώση για το «heavy traffic» στη Θράκη;

Ανησυχητική είναι η πληροφορία που διακινείται τις τελευταίες ώρες και αφορά την κρίσιμη περιοχή της Θράκης. Η πληροφορία θέλει να έχει ξεκινήσει ροή φυγάδων (;) από την Τουρκία προς τις μειονοτικές περιοχές και σημαντική αύξηση της κίνησης οχημάτων με τουρκικές πινακίδες, όχι από την Εγνατία, αλλά από το επαρχιακό δίκτυο…
Ακόμα και στα πιο μεγάλα αστικά κέντρα της ευρύτερης περιοχής, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ροή αυτή είναι μια πραγματικότητα. Εν των μεταξύ, κινητικότητα επιδεικνύει και το περίφημο αυτοκίνητο τύπου «βαν» του τουρκικού προξενείου, με τρόπο που θυμίζει… προεκλογική περίοδο.
Ακόμα και μέρα μεσημέρι που επιχειρήθηκε η ιδίοις όμασι διαπίστωση της κατάστασης, το χαρακτηριστικό είναι η αυξημένη κίνηση από φθηνά τουρκικά αυτοκίνητα να τραβούν τον δρόμο για τα ορεινά…
Ελπίζουμε – τσάμπα είναι η ελπίδα… – πως έχουν γνώση οι φύλακες. Διαφορετικά, ας φροντίσουμε ως χώρα να ελέγξουμε τι ακριβώς γίνεται, αν υπάρχει «τάση», αν υπάρχει πρόβλημα ή με πρόσχημα το γνωστό πρόβλημα στην Τουρκία υφίσταται σχεδιασμός, κ.λπ. Υπάρχουν εκτιμάται αναλυτές εκεί που πρέπει για να τα διαπιστώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.