Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Ο Ερντογάν στον αέρα, ψάχνει που θα προσγειωθεί, αλλάζει το σκηνικό στην Τουρκία. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 02:48

Η ΕΡΤ όπως μετέδωσε πριν λίγο, το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος του Ερντογάν κατευθύνεται προς την Κωνσταντινούπολη. Πάντως το αεροσκάφος του Ερντογάν μπορεί να μείνει στον αέρα για 14 ώρες, πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται στον αέρα περίπου 2 με 3 ώρες, άγνωστο αν πέρασε στο Ελληνικό ΦΙΡ ή όχι, αν πάντως κατευθύνθηκε προς Ιταλία τότε πιθανότατα να μπήκε στον Ελληνικό εναέριο χώρο, γιατί άλλες πληροφορίες λένε ότι είχε ζητήσει άσυλο και στο Κατάρ.

'Αλλες πηγές δίνουν αυτή την εικόνα για το αεροσκάφος του Ερντογάν.



Η κρατική τηλεόραση πέρασε στα χέρια των οπαδών του AKP.

Έκρηξη μέσα στην Τουρκική Βουλή μεταδίδει η κρατική τηλεόραση, περιμένει την επιβεβαίωση.

Στρατιώτες συνελήφθησαν από αστυνομικούς.

Τα 7 τεθωρακισμένα στην γέφυρα του Βοσπόρου έχουν αποχωρήσει.

Ο αρχηγός του Στρατού έδωσε εντολή στους στρατιώτες να επιστρέψουν στις βάσεις τους. Άγνωστο αν έχει εισακουστεί.. τα Τουρκικά ΜΜΕ πάντως μεταδίδουν συνεχώς εικόνες Τουρκικών Στρατιωτικών οχημάτων να αποχωρούν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η μη κυβερνητική οργάνωση «ο συνασπισμός για τις κοινές αξίες» (AfSV), που συνδέεται με τον ιμάμη Φετχουλάν Γκιουλέν, καταδίκασε με ανακοίνωση της την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Τουρκία.

«Καταδικάζουμε κάθε στρατιωτική επέμβαση στην εσωτερική πολιτική της Τουρκίας», ανέφερε η οργάνωση.

Ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκεται στο αρχηγείο του όπως μεταδίδουν Τουρκικά ΜΜΕ

Το σκηνικό στην Άγκυρα πάντως είναι διαφορετικό, αφού συνεχίζονται να διεξάγονται σφοδρές μάχες. Κλειστός ο εναέριος χώρος στην Άγκυρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.