Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Άρχισαν τις προβοκάτσιες...

Εικόνες χάους στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, η οποία από το βράδυ της Τετάρτης κυριολεκτικά έχει μετατραπεί σε ένα πεδίο μάχης, με κουκουλοφόρους και αντιεξουσιαστές να σπέρνουν τον πανικό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.....Οι συμπλοκές έγιναν μεταξύ ατόμων με καλυμμένα χαρακτηριστικά και ......φοιτητών...στις εγκαταστάσεις του Μαθηματικού, στην Πανεπιστημιούπολη, στου Ζωγράφου.

Τραυματίστηκαν πέντε νεαροί. Δύο εξ αυτών (του ΣΥΡΙΖΑ) κατέληξαν με ράμματα στο νοσοκομείο ενώ ένας άλλος λιποθύμησε.
Σημειώνεται ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν την Τετάρτη όταν μία ομάδα αντιεξουσαστών έσπασαν το "τραπεζάκι" της νεολαίας του ΛΑΟΣ όπου είχαν το υλικό τους, έξω από τη Σχολή Μαθηματικών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου, χωρίς κανένας να αντιδράσει.

Σύμφωνα με αυτόπτες σήμερα το πρωί περί τις 10:30 μία ομάδα περίπου 30 ατόμων που φορούσαν κουκούλες και κράνη και κρατούσαν στα χέρια τους λοστούς, μπήκαν μέσα στο κτίριο και άρχισαν να χτυπάνε αδιακρίτως όποιον φοιτητή έβρισκαν μπροστά τους.

Επικράτησε αναστάτωση και κατά την διάρκεια των επεισοδίων προκλήθηκαν ζημιές και στους εσωτερικούς χώρους των δυο τμημάτων.

Πέντε φοιτητές που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό και όπως αναφέρουν πληροφορίες δυο εξ αυτών φέρουν τραύματα στο κεφάλι από γροθιές ενώ ένας από αυτούς ανέφερε πως ανά διαστήματα έχει ζαλάδες.
_____________

Aνακοίνωση Χρυσής Αυγής


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ: ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ “ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ” ΑΡΧΙΣΑΝ!

Πολλά ιστολόγια και ΜΜΕ έκαναν αναφορά περί άγριων συμπλοκών μεταξύ ομάδων που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στην Χρυσή Αυγή και Αναρχικών. Οι συμπλοκές ξεκίνησαν όταν, όπως λένε, μία ομάδα περίπου 30 ατόμων, που δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με κράνη και ρόπαλα κατά φοιτητών που φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συμπλοκές ξεκίνησαν από το φυσικομαθηματικό και επεκτάθηκαν μέχρι τη φιλοσοφική σχολή! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ!

ΥΓ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ – ΤΑ “ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ” ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ…

__________

Οι προβοκάτσιες άρχισαν και καλό θα είναι ότι διαβάζετε να μη το καταπίνεται!!Οι συμπλοκές δεν έχουν σχέση με πολιτικούς φορείς,οι φοιτητικές παρατάξεις είναι οι εμπλεκόμενες στο συμβάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.