Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ντέρμπι δεν έχει μόνο η Ελλάδα...ΑΕΛ-Απόλλων: Υπόθεση κορυφής μα και γοήτρου

Το ντέρμπι στη Λεμεσό (18:00/LTV SportsHD) είναι αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της 25ης αγωνιστικής, αφού ΑΕΛ και Απόλλωνας τα λένε στο Τσίρειο. Αυτή η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι πολύ καθοριστική όχι όμως για τον Απόλλωνα, αλλά για την ΑΕΛ που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή, αφού μέχρι πρότινος και μετά το χθεσινό αποτέλεσμα βρίσκεται η Ομόνοια.

Για τους τυπικά φιλοξενουμένους ο αγώνας δεν έχει κανένα βαθμολογικό κέρδος, εκτός από το γόητρο για το «αφεντικό» της πόλης.

Η ΑΕΛ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάστασει, μετά και τη νέα νίκη της κόντρα στην Ανόρθωση για το κύπελλο. Η φετινή πορεία των γαλαζοκίτρινων της Λεμεσού είναι αξιοζήλευτη, αφού οι απώλειες της είναι ελάχιστες..

Από την άλλη, οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, μπορεί να είναι εντός στόχων, αλλά η δέσμευση που έδωσαν στους φιλάθλους, ότι θα δώσουν τον πραγματικό τους εαυτό, θα προσπαθήσουν να παίξουν ελεύθερα μακριά από άγχος για τη νίκη που θα επουλώσει αρκετές πληγές της φετινής πορείας του Απόλλωνα.

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, της 12ης αγωνιστικής η ΑΕΛ νίκησε 3-0 και χαρακτηρίστηκε προς το παρών ως το αφεντικό της Λεμεσού.

http://www.balla.com.cy/3/14_Protathlima_Laikis_Trapezas/17991_AEL-Apolon_Ypothesi_koryfis_ma_ke_goitrou_(video)

Ποιος σας είπε ότι στη Κύπρο δεν υπάρχουν ντέρμπι; Μια ολόκληρη πόλη στο πόδι...Άντε να δούμε και σήμερα τι θα γίνει...περισσότερο για το γόητρο!!


Όλοι οι δρόμοι στη Λεμεσό οδηγούν στο Τσίρειο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.