Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2012, ημέρα διαμαρτυρίας ή σεβασμός στη μνήμη των ηρώων;

Έχετε ακούσεις πάρα πολλά για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου,χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται στο κέντρο των Αθηνών για να προστατέψουν όπως λένε την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης μνήμης για τους αγωνιστές του 1821.Τα ΕΚΑΜ θα βρίσκονται στις ταράτσες των κτηρίων πέριξ τους συντάγματος,βαλιτσάκια της ΕΥΠ θα ακούνε τις γκόμενες να συζητούν τα ερωτικά τους..και κάπου μέσα εκεί το διεφθαρμένο κράτος θα πραγματοποιεί τη παρέλαση των αγνών ηρώων του 1821.

Ας αφήσουμε πίσω όλη αυτή τη τρομολαγνεία και τα σενάρια τρόμου που διακινούνται τις τελευταίες ημέρες από διάφορα ΜΜΕ και Blogs και ας πάμε στο πραγματικό νόημα αυτών των παρελάσεων.

Ας υποθέσουμε ότι η Χ οικογένεια τελεί μνημόσυνο για ένα μέλος της που χάθηκε..λαμβάνει χώρα σε ένα ιερό ναό της Ψ περιοχής.Η οικογένεια καλεί συγγενείς και φίλους ώστε να τιμήσουν τον μακαρίτη.
Είναι ποτέ δυνατόν να πας και να αρχίσεις να φωνάζεις κατά τη διάρκεια της τελετής; Είναι ποτέ δυνατόν να αρχίσεις να διαμαρτύρεσαι για το ότι δεν βρήκες πχ θέση πάρκινγκ κοντά νεκροταφείο και να σταματήσεις τη τελετή;

Προφανώς και όχι... αφού λοιπόν δεν θα έκανες ποτέ μια τέτοια πράξη,γιατί θα πρέπει να ασελγήσεις πάνω στη παρέλαση;! Στη παρέλαση για πολλούς και διαφόρους λόγους δεν μπορείς να δείξεις ασέβεια,γιατί πρώτα θα δείξεις ότι δεν σέβεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό και σε δεύτερο χρόνο θα δείξεις ασέβεια προς τους νεκρούς για τους οποίους γίνετε η παρέλαση.

Είναι αλήθεια ότι ζούμε ημέρες αποκάλυψης,η ζωή μας έχει αλλάξει προς το χειρότερο,το μέλλον που μας προδιαγράφουν σαν Ελλάδα είναι μαύρο και άραχνο...οι ελπίδες για να ζωντανέψει η χώρα χάθηκαν  και πίσω δεν μπορούν να γυρίσουν.Ο θυμός,η αγανάκτηση είναι αυτά που κυριεύουν τη σκέψη του λαού αυτές τις ώρες,όμως αν σταθούμε σε αυτά τα συναισθήματα θα χάσουμε το πραγματικό στόχο,που δεν είναι άλλος από τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ της πατρίδας μας από το σύστημα ΠΑΣΟΚΝΔ Α.Ε. που όλα αυτά χρόνια μας υποθήκευε συστηματικά στο ξένο κεφάλαιο.Αν κατά τη διάρκεια της παρέλασης τους δώσουμε την αφορμή..τότε θα υπογράψουμε μια ακόμη "θανατική καταδίκη" στο άψυχο σώμα της Ελλάδας.

Ας βάλουμε τις σημαίες στα μπαλκόνια μας,ας διαβάσουμε την ιστορία μας και ας τιμήσουμε όπως πρέπει τους ήρωες που έπεσαν για να ζούμε εμείς ελεύθεροι.και ας σκεφθούμε με τη σοβαρότητα που απαιτούν οι στιγμές,αν σήμερα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι.
Αν τους δώσουμε το δικαίωμα,τότε είναι ικανοί να μας πάνε πολλά χρόνια πίσω και τότε η Ελλάδα θα βρεθεί πραγματικά στο γύψο των ξένων δυνάμεων.

Ας αφήσουμε τους όποιους προβοκάτορες να εκτεθούν...μόνοι τους!!!

Για να μεθύσεις με το νέκταρ του 21, πρέπει πρώτα να αγαπήσεις το 21,πρέπει να τιμήσεις το 1821 με πράξεις και όχι με λόγια.Και μόνο τότε θα καταλάβεις ότι ήρθε η ώρα για να αλλάξεις αυτό τόπο.

Λέμε λοιπόν ΝΑΙ στις παρελάσεις και ΟΧΙ στις εξέδρες των επισήμων.Παρέλαση για το λαό και μόνο για το λαό.Αν υπάρχουν επίσημοι αγνοήστε τους...είναι η ποιο σκληρή τιμωρία.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

* O Στρατός γνωρίζει πολύ καλά πότε θα κατεβάσει τα άρματα για να προστατέψει τους ΕΛΛΗΝΕΣ....έχετε εμπιστοσύνη, δεν είναι αργά η ώρα που το σύστημα θα πέσει.Θέλει υπομονή και πίστη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.