Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Λουκέτα σε τράπεζες...χιλιάδες πελάτες δεν μπορούν να πάρουν τα λεφτά τους!!

Λουκέτο στην πολύχρονη πορεία τριών μεγάλων Συνεταιριστικών Τραπεζών βάζει η Tράπεζα της Ελλάδος. Με σημερινή της ανακοίνωση η Τράπεζα της Ελλάδος ανακαλεί την άδεια της Συνεταιριστικής τράπεζας Αχαΐας όπως και των Συνεταιριστικών Τραπεζών Λαμίας και Λέσβου -Λήμνου, διότι «δεν κατέστη δυνατή η λήψη μέτρων που θα αποκαθιστούσαν τη βιωσιμότητά τους».

Αυτή τη στιγμή τα καταστήματα της Τράπεζας είναι κλειστά και δεν πραγματοποιούνται συναλλαγές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr το μεσημέρι της Δευτέρας συγκαλείται το ΔΣ της Αχαϊκής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεκάδες επιχειρηματίες έχουν σπεύσει από το πρωί στα υποκαταστήματα της Τράπεζας και ζητούν τα χρήματά τους. Οι υπάλληλοι όμως έχουν φύγει. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας και μέλος του Δ.Σ. της Αχαϊκής Πλάτων Μαρλαφέκας δήλωσε ξεκάθαρα πως "Αχαϊκή Τράπεζα τέλος", ενώ τόνισε πως οι καταθέτες δεν έχουν πρόβλημα. "Οι μόνες τράπεζες που δεν μπήκαν στα χρηματοικονομικά εργαλεία της Ευρώπης ήταν οι συνεταιριστικές" δήλωσε ο κ. Μαρλαφέκας.

Εν τω μεταξύ αυτή την ώρα επικρατεί κλίμα έντασης επικρατεί έξω από τα γραφεία της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας στην Πάτρα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όχι υβριστικά σχόλια,το ellada-kupros δεν φέρει ευθύνη για τυχόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.Σφάξτε τους με το βαμβάκι..έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο άλλωστε.